Dozen met boeken op de Ermelose Jaarmarkt

ERMELO - Erik Verbaas heeft zich de afgelopen dagen in de opslag van Bruna Ermelo door duizenden boeken gewurmd. ,,Een prachtige partij nieuwe boeken!” Verbaas kon er voor een mooie prijs aankomen. ,,Er zijn ook een aantal boeken met een lichte beschadiging, nauwelijks zichtbaar.” Het betreft hier boeken die door boekhandelaren retour zijn gestuurd naar het magazijn. ,,Maar nu zijn ze heel scherp geprijsd!”

Erik en Gretha Verbaas hebben al heel wat dozen boeken gesjouwd en geprijsd. En alles is klaar voor de Jaarmarkt aanstaande zaterdag. Daar zal de boekwinkel dan ook flink uitpakken. ,,Er zijn heel veel Capitool reisgidsen bij, maar ook diverse kookboeken en natuurlijk romans.” Keus te over dus en Verbaas sluit hierbij mooi aan bij de boeken- en curiosamarkt die zaterdag ook in het centrum van Ermelo wordt gehouden.

De boeken- en curiosamarkt start om 9.00 uur en is om 17.00 uur afgelopen. De verwachting is dat tenminste 18 kramen vol 2e hands boeken en curiosa zullen staan, afgewisseld door kramen die meedoen aan de Jaarmarkt..