Het Nieuwe Nu in De Dialoog

ERMELO – Zaterdag 29 oktober staat Vincent Bijlo, met zijn nieuwe programma Het Nieuwe Nu in theater De Dialoog. Een avond klassiek cabaret.

‘Ik heb een ukelele met wifi en een robot die, wat ik ook tegen haar zeg, nooit kwaad wordt. Ik heb een zelfrijdende auto waarin ik niet kan verdwalen, een telefoon met zoveel ogen als ik maar wil. Welkom in 'Het Nieuwe Nu', die goeje nieuwe tijd. Ik ben precies op tijd geboren. Anders had ik al die technische mogelijkheden niet gehad. En als ik later was verwekt, was ik misschien niet eens geboren. Ja, blinden zijn duur, kosten onze samenleving handenvol geld. En wat dacht je van blinde homo’s? Die bestaan, ze zijn bijna allemaal voetbalscheids-rechter. Het is een mooie tijd, maar wel jammer dat zo’n robot niet lekker ruikt en geen warme software heeft en het zo stil is in zo’n onverdwaalbare auto. Ik heb schoennavigatie waarmee ik alleen over straat kan lopen. Als mijn linkerzool trilt, moet ik linksaf, trilt mijn rechter, ga ik rechts. Gisteren begonnen ze allebei tegelijk te trillen. Wat moest ik doen? Opeens miste ik de mens, die ouwe mens, met zijn grillen en nukken, zijn grappen, zijn onnavolgbare redeneringen, zijn beperkingen. Techniek is geweldig, maar we moeten ons er niet blind op staren, dan zien we elkaar niet meer. En als 'Het Nieuwe Nu' ergens om vraagt, is het om te zien en gezien te worden.’ De aanvang van de voorstelling is 20.15 uur en de toegangsprijs is € 16,50 (inclusief pauzedrankje).

Theaterdiner

Het is mogelijk om voor deze voorstelling een theaterdiner bij Restaurant Grand Café Peacock's te reserveren. De theaterdinerkaart kost € 22,50, dat is exclusief de prijs van de toegangskaart voor de voorstelling. Ook zonder de theaterdinerkaart kan men vóór de voorstelling terecht in het restaurant en gebruikmaken van de uitgebreide dinerkaart. Op vertoon van een toegangskaart voor de voorstelling van die avond krijgt men een korting van 10% op de gehele rekening. Mensen dienen wel van tevoren te reserveren en daarbij aan te geven dat men gebruik maakt van dit aanbod. Peacock's zorgt ervoor dat iedereen van het diner kan genieten en op tijd bij de voorstelling aanwezig zijn.

Kaarten

Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo. Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl