Afdrukken

Kerstmarkt Werk Centraal Landgoed Veldwijk

ERMELO – Op 14, 15 en 16 december is iedereen van harte welkom op de kerstmarkt van Werk Centraal. Of het nu gaat om mooie kerststukjes, kerstproducten of –versiering of workshops volgen. Het kan op landgoed Veldwijk.

Op drie dagen van 10.00 – 16.00 uur kan iedereen de gezellige kerstsfeer op te snuiven van de jaarlijkse kerstmarkt. Er staat koffie, thee, warme chocolademelk en een heerlijke versgebakken oliebol klaar. Er is een ruim assortiment aan kerststukken vanaf € 3,95, leuke houten kerstproducten, kerstartikelen, tweedehands kleding etc. Ook zullen er versgebakken oliebollen te koop zijn: 10 stuks voor slechts € 5,00. Tijdens de kerstmarkt is het ook mogelijk om workshops te volgen. Zo is er een bloemschikworkshops in het thema Kerst. Voor iedereen toegankelijk; we vragen € 3,00 materiaalkosten. De timmerwerkplaats van Werk Centraal verzorgt de workshop ‘een kerstwandbord maken’. Per gemaakt item bedragen de kosten € 3,00. Wie met meerdere mensen tegelijkertijd naar een workshop wil komen, kan zich het beste van te voren opgeven, zodat men er rekening mee kan houden.

Kerstman

Uiteraard is de kerstman zelf ook weer van de partij dit jaar. Er is de mogelijkheid om met de Kestman op de foto te gaan. De foto wordt dan ook gelijk uitgeprint. De kerstmarkt wordt georganiseerd Werk Centraal, onderdeel van GGz Centraal dat op Landgoed Veldwijk dagbesteding biedt. Werk Centraal omvat onder andere een kwekerij, timmerwerkplaats, bloemenshop, inpakafdeling en openhaard afdeling. Naast deze afdelingen presenteren ook andere afdelingen van GGz Centraal hun producten op de kerstmarkt. En ook Sjoppie en Orsjineel – onderdelen van de collega-instelling ’s Heerenloo - zullen een aandeel aan de markt leveren.