Afdrukken

De Ontmoeting zet in op coaching

ERMELO - Medewerkers van Proeverij De Ontmoeting in Ermelo mochten een cheque van maar liefst € 8.000,- in ontvangst nemen uit handen van Marcel Korving, kantoordirecteur van de Rabobank.

Dit geld komt uit het Stimuleringsfonds van Rabobank Randmeren. Vorig jaar zijn er zeventig lokale projecten in Bunschoten, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk en Putten gerealiseerd met financiële steun uit dit fonds. In totaal werd er een bedrag van € 226.414,- uitgekeerd.

Zonder beperking

Korving is blij ook De Ontmoeting te kunnen helpen. ,,Het mooie van De Ontmoeting is dat iedere medewerker, met of zonder beperking, de kans krijgt door opleiding en coaching de aanwezige talenten optimaal te benutten. Met veel aandacht voor individuele ontwikkelplannen worden medewerkers nóg beter gemaakt, zodat zij met een stralend gezicht en zoveel mogelijk zelfstandig hun werk kunnen doen. Daaraan dragen we met deze donatie heel graag bij.”

Coaching

Voorzitter van Proeverij De Ontmoeting is blij met de financële bijdrage. Volgens hem zijn er nog volop uitdagingen binnen de organisatie: ,,Na de herinrichting en door de omzetgroei zijn er allerlei nieuwe taken ontstaan, zoals het onderhouden van een shopje, het adviseren van de klant en/of het afrekenen. De medewerkers krijgen nu de kans om verantwoordelijk te zijn voor het gehele proces. Wie het nog niet (helemaal) onder de knie heeft, leren we het. Niet alleen ‘technisch’, maar ook met de bijbehorende sociale vaardigheden.”