Afdrukken

'Het is goed om te delen'

ERMELO - Vandaag heeft de wiskundesectie van Christelijk College Groevenbeek spellen gedoneerd aan de Voedselbank. Wiskundedocent Inez Kooij overhandigde de spellen. ,,Eén van onze doelen is om leerlingen te vormen die maatschappelijk betrokken zijn en zich gedragen als verantwoordelijke wereldburgers," aldus Kooij.

,,Het is natuurlijk belangrijk dat wij als docententeam een voorbeeld zijn voor onze leerlingen. We willen onze leerlingen bijbrengen dat het goed is om te delen en iets voor je medemens te doen.” In deze tijd van het jaar, als de leerlingen al vrij zijn, is het voor de docenten tijd om zich voor te bereiden op het nieuwe schooljaar, maar ook om eens flink op te ruimen. Zo ook voor de wiskundesectie van de afdeling atheneum/havo. ,,Wij kwamen tot het besef dat we nog ontzettend veel nieuwe spellen van de afgelopen jaren hebben liggen. Samen hebben wij de keuze gemaakt een deel van deze spellen te doneren aan de voedselbank.”

Boodschap

De spellen zullen de komende weken in pakketten in Harderwijk, Ermelo en Putten uitgedeeld worden. ,,We hopen de komende tijd veel mensen blij te maken en dat deze boodschap en actie zullen resulteren in het alom bekende spreekwoord: Goed voorbeeld doet goed volgen!”