Afdrukken

Extra ondersteuning helpt mensen naar arbeid

ERMELO - Op de arbeidsmarkt is het nog niet vanzelfsprekend dat bedrijven en werknemers elkaar vinden. Er is er een tekort aan personeel, maar er zijn ook nog veel mensen die willen en kunnen werken.

Hoe kan iemand als werkgever de organisatie zo aanpassen dat meer mensen kunnen meedoen? Ook mensen die wat extra ondersteuning en begeleiding nodig hebben. Dat is geen eenvoudige klus. Maar de krapte op de arbeidsmarkt is niet meer eenvoudig op te lossen. Het vraagt om een nieuwe kijk op organisaties en creativiteit om meer mensen te laten meedoen. Inclusief Groep organiseert over dit onderwerp op dinsdag 20 september een minisymposium op hun locatie in Ermelo aan de Paul Krugerweg 43b. Inloop is vanaf 17.00 uur. Vanaf 17.30 uur staat er een buffet klaar en rond 21.00 uur is het minisymposium afgelopen. Deelname is kosteloos.

Sprekers

Tijdens dit symposium komen Risco Balkenende (algemeen directeur Inclusief Groep), Ingeborg Lups-Dijkema (manager Veluwe Portaal), Mike Kastrop (directeur Restauratiebedrijf Classic Mike uit Zeewolde), Caroline Rijnbeek (Regisseur NLwerktaanwerk bij VNO-NCW Midden) en Gert-Jan Gerrits (bedrijfsdirecteur Inclusief Groep) aan het woord. Elke spreker zal vanuit zijn of haar expertise vertellen hoe zij denken het personeelstekort (voor een deel) op te kunnen lossen. Voor meer informatie, het programma van deze avond en om aan te melden kan men terecht op de website van de Inclusiefgroep