Afdrukken

Werkvakken afgesloten voor verkeer

ERMELO - Tijdens de laatste week van juni (week 26) zal aannemer Roelofsen de werkzaamheden aan de Westflank afronden. Momenteel is de Volenbeekweg nog afgesloten en worden de laatste werkzaamheden aan de rijbaan en het fietspad uitgevoerd. Aansluitend aan deze werkzaamheden brengt de firma Roelofsen in het gehele traject De Westflank de laatste asfaltlagen, de geluidsreducerende deklaag aan.

Om dit te kunnen realiseren zal het bedrijf grote delen van het traject afzetten. Het is dan zelfs niet mogelijk de weg over te steken. De volgorde van de werkzaamheden zijn grotendeels in het werk te bepalen, maar dit is van verschillende logistieke factoren afhankelijk.

Afsluiting

Om deze werkzaamheden uit te voeren sluiten ze de wegen volledig af. Men wordt verzocht gebruik te maken van alternatieve routes. ,,Mocht iemand toch door een werkvak rijden, wat niet is toegestaan, dan loopt men het risico dat het voertuig beschadigd raakt en onder het kleefmiddel komt te zitten. Dit is niet verwijderbaar,” zo waarschuwt de aannemer. De werkzaamheden zullen plaatsvinden tussen 25 en 29 juni. Telkens zullen wegvakken afgesloten zijn van 7.00 tot 7.00 uur. Men kan de website van de aannemer raadplegen om te kijken welke wegvlakken het betreft en wat de alternatieve routes zijn.

Roelofs is de aannemer van het gemeentelijk project Rijbaan Westflank met vrijliggend betonnen fietspad.Tijdens dit project is de Oude Nijkerkerweg, Arendlaan en Volenbeekweg opnieuw ingericht en werd het vrijliggend betonnen fietspad, dat onlangs was aangelegd langs de Oude Nijkereweg, verlengd. Op de kruising Oude Nijkerkerweg – Telgterweg is een nieuwe rotonde gerealiseerd.