Afdrukken

Tachtig standhouders met authentieke producten 

ERMELO - Op zaterdag 21 oktober organiseert Streekevenementen in de Stationsstraat in Ermelo de Herfstmarkt met meer dan tachtig standhouders. Daarnaast zullen er op het Raadhuisplein roofvogeldemonstraties gehouden worden.

,,Dit keer hebben we nog enkele bijzondere producten kunnen toevoegen aan het geheel," meldt de organisatie. ,,Onder andere een presentatie en verkoop van eendenvlees, een bedrijfstak die vooral in de omgeving van Ermelo groot geworden is. Maar ook bijzondere delicatesse broden, worsten, stroopwafels, honing, diverse kazen en andere natuurproducten. Natuurlijk mogen herfstboeketten en een groot assortiment met algehele verkoopwaar niet ontbreken." Het Raadhuisplein is tussen 14.00 en 15.00 uur de locatie voor de roofvogels. Eén van de hoogtepunten hierin is de Zeearend, die de mascotte is van Go Ahead Eagles uit Deventer.

De markttijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur. De mogelijkheid om gratis te parkeren is één van de voordelen die een bezoek aan het centrum van Ermelo biedt, naast een groot winkelaanbod, een flink aantal terrassen en horecagelegenheden. www.streekevenementen.nl