'Reparatie blijft op één'

ERMELO – Techno Vision verhuist naar de winkelstraat. De ondernemers Aard van de Kamp en Michaël van Dijk sluiten zich aan bij de inkooporganisatie de Witgoedspecialist. In de nieuwe winkel staat service hoog in het vaandel en blijft reparatie op één, maar daarnaast kunnen klanten er ook terecht voor een breed assortiment wasmachines, koffiezetapparaten en stofzuigers.

Lees meer...

Jonge ondernemer in tv-programma

ERMELO - Begin dit jaar draaiden de camera's van de makers van het RTL4 programma Van Passie Naar Droombaan bij Douchezaak in Ermelo. Presentatrice Tatjana Maul vroeg de Ermelose ondernemer Wilbert Foppen figuurlijk het hemd van zijn lijf. Aanstaande zaterdagmiddag worden om 16.00 uur de filmopnames uitgezonden.

Lees meer...

Duo maakt bijzonder promotiefilmpje

ERMELO - Ze zijn beiden 18 jaar, creatief en vooral visueel ingesteld. Sterre Roza en Karel Epskamp hebben onlangs Skar Media opgericht, een eigen onderneming gespecialiseerd in video. Grafisch gezien hebben ze overigens ook het nodige talent. De jongeren ontwerpen logo’s voor bedrijven, maar ook promotiefilmpjes. Voor hen wordt zaterdag de rode loper uitgerold.

Lees meer...

Zeer positief klanttevredenheidsonderzoek

ERMELO - Wie controle wil krijgen over zijn leefstijl, kan starten met een dieet. Maar de enige echt werkende formule voor een blijvend gezond gewicht is het aanpassen van zowel leef- als eetgewoontes. Maar hoe en waar doe je dat?

Lees meer...

Ondernemer van het Jaar wil doorontwikkelen

ERMELO - Intersport Ermelo verhuist dit najaar naar een gloednieuw pand. Ondernemers Wim en John Meijers nemen hun intrek in het pand dat gebouwd is op de plek waar voorheen Scheer en Foppen zat. De nieuwe winkel wordt een derde groter dan de huidige sportzaak. Wim Meijers, die in september uitgeroepen werd tot Ondernemer van het Jaar, wil doorontwikkelen.

Lees meer...

Van blauwe ballen naar discobollen

ERMELO - Geef hem twee stokken en Arjon van de Tillaart begint spontaan te drummen, ongeacht waarop. Maar de muziek brengt de Ermelose slagwerkdocent, bekend van Drumble Dance verder. DJ Arjon laat iedereen swingen op de dansvloer. Zo maakt deze muziekliefhebber er een compleet feestje van en dat laat hij ook zien zaterdagavond 18 mei tijdens ErmeloDraaitDoor op het terras van Brasserie De Volksmond.

Lees meer...

'Keukenbranche is constant in beweging'

ERMELO - De gloednieuwe showroom van Van der Velden Keukens aan de Putterweg in Ermelo is afgelopen donderdagavond feestelijk geopend. Het gezicht van de nieuwe zaak is de 21-jarige Matthias van der Velden. Samen met Willemieke Verhoef-Bettink en Berdine van der Velden vormt hij het jonge team.

Lees meer...

Van Bruggen betreurt het, maar is hoopvol

ERMELO - De nieuwe locatie van Kringloopwinkel De Zaak van Ermelo op industrieterrein Kerkdennen is zeer geschikt. Echter het verhuren van winkelvierkantemeters aan andere ondernemers is niet toegestaan. Het shop-in-shop-concept is in strijd met de verleende omgevingsvergunning en de gemeente heeft daarom een handhavingstraject opgestart. Ron van Bruggen, mede-eigenaar van De Zaak van Ermelo stuurt deze week zijn zienswijze hierop. ,,Hier valt wel een mouw aan te passen,” zegt hij hoopvol.

Lees meer...