Eet en beweeg beter

ERMELO - In september start in Ermelo het leefstijlprogramma ProMuscle, speciaal voor 65+’ers. Met krachttraining en voedingsadvies op maat worden de deelnemers sterker, ze gaan beter bewegen en worden fitter. ,,Wij zijn er trots op, dat we dit programma wat is ontwikkeld door Wageningen University & Research, samen kunnen aanbieden,’’ zeggen van fysiotherapeut Rick Dekker van fysiotherapiepraktijk Hokkeling en Huibers en Henka Spriensma, diëtiste.

Lees meer...

 

Startende ondernemers Winkelier van het Jaar

ERMELO - Buiten- en Binnengoed is uitgeroepen tot Winkelier van het jaar in de gemeente Ermelo in de rubriek woon-kadowinkel. Eigenaren Chloë en Charlotte Witmer kregen vrijdag de oorkonde uit handen van Ronnie Regeling manager van VVV Ermelo.

Lees meer...

Goed geoliede organisatiemachine zet topfestijn neer

ERMELO – Voor het vierentwintigste jaar organiseert Burg Bieren een Bierfeest in het eerste weekend van augustus. Gisteren waren er zo’n 18 brouwerijen en vandaag is het festival twee keer zo groot met veertig Nederlandse brouwerijen. Bij elkaar bieden ze zo’n tweehonderd speciaalbieren aan.

Lees meer...

 

Erik Groeneveld neemt taken Coen Nap over

ERMELO - Kort, maar krachtig. Zo zou je het kantoordirecteurschap van Coen Nap bij Rabobank Ermelo kunnen omschrijven. In januari 2019 kreeg hij de leiding in Ermelo. Nap was toen al kantoordirecteur Rabobank Putten en manager MKB. De combinatie bleek echter onrealistisch en per 1 september neemt Erik Groeneveld het stokje dan ook over.

Lees meer...

 

 Uniek bierfestival

ERMELO - Elk jaar in het eerste weekend van augustus (vrijdag & zaterdag) vindt het Burg Bieren Bierfeest in Ermelo plaats. Een uniek festival om zijn vele aanwezige Nederlandse brouwerijen. Het eerste Burg Bieren bierfeest werd al in 1995 georganiseerd, toen nog kleinschalig. Inmiddels is het uitgegroeid tot een zeer populair en sfeervol tweedaags bierfeest. Uit het hele land komen bierliefhebbers om te genieten van alle mooie Nederlandse bieren en er een gezellige dag van te maken.

Lees meer...

Vader en zoon willen klanten ontzorgen  

ERMELO - Terwijl veel bouwvakkers gaan genieten van de bouwvakvakantie zijn Philip en Andries Posthouwer gestart met PTI. hun nieuwe installatiebedrijf. Vader en zoon hebben jarenlange ervaring opgedaan bij Blankespoor Technische Installaties. Het jonge bedrijf wil vooral de klanten ontzorgen en ziet nu de kans om als familiebedrijf van start te gaan.

Lees meer...

Feest in het centrum van Ermelo

ERMELO - De ondernemers van winkelcentrum De Enk en rond het Pauwenplein hebben zin in een feestje. Daarom organiseren ze op zaterdag 20 juli Gein op het Plein. Het is een nieuw, zomers evenement. ,,Goede kans dat het een blijvertje wordt,” zeggen de winkeliers enthousiast. Ze hopen dan ook dat veel mensen erbij zullen zijn.

Lees meer...