Afdrukken

Haarstudio viert 25-jarig jubileum

ERMELO - Het klinkt niet logisch, maar wie vet wil verliezen kan naar Haarstudio Capelli. Ondernemer Geke Siccama, eigenaar van Capelli, heeft het bedrijf uitgebreid met een Body-wizard cryolipolyse behandeling. Door het vet plaatselijk te bevriezen wordt het op een natuurlijke manier uit het lichaam afgevoerd.

Siccama begon vijfentwintig jaar geleden met haar salon in het voormalige theehuis van de IJsclub de Kanovijver. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een studio waar klanten vrijwel voor alles op het gebied van persoonlijke verzorging terecht kunnen. Ofwel in de kapsalon, in de beautystudio bij vakkundige schoonheidsspecialiste Yvonne Bredeweg, voor definitief ontharen met MedCos IPL tot de nieuwste ontwikkeling van afslanken met de Body-wizard cryolipolyse behandeling.

Uitbreiden

Haarstudio Arte Capelli, onder die naam opende Siccama op 15 oktober 1992 haar deuren. De wens om kapster te worden, zat er al vroeg in. Waar ze in haar eentje enthousiast begon, bleek het zo'n succes dat er al gauw personeel bij kwam. Zo'n tien jaar geleden besloot ze uiteindelijk op de vertrouwde locatie een modern nieuw pand te laten bouwen. ,,Toen kwam er ruimte om uit te breiden," vertelt de Ermelose ondernemer. ,,Zo begonnen we met professioneel definitief ontharen met de MedCos IPL methode." Met deze techniek kan men haar op minder gewenste plekken als oksels, benen, rug, armen & bikinilijn eenvoudig en definitief bestrijden. Ook kwam er een vakkundige schoonheidsspecialiste bij die allerlei schoonheidsbehandelingen uitvoert. ,,Met de beste producten voor huid en haar is er voor iedereen een passend antwoord," aldus de jubilerende Siccama.

Een kwart eeuw vernieuwing

Ook tijdens haar zilveren jubileum wil Siccama blijven vernieuwen. ,,We willen natuurlijk niet stil staan," lacht ze. Haarstudio Capelli komt zelfs met een revolutionaire, nieuwe ontwikkeling. ,,We zijn in augustus begonnen met de Body-Wizzard Cryolipolyse behandeling." Bij deze relatief nieuwe behandeling wordt het lichaamsvet afgebroken door het weefsel sterk te verkoelen. Hierdoor breken de vetcellen af en worden deze op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. ,,MedCos ,de fabrikant van de machine voor het definitief ontharen, is op de markt gekomen met deze machine om af te slanken. En het apparaat doet wat ze beloven! Daar houden wij van. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd." De behandeling is volgens Siccama voor nagenoeg iedereen geschikt. ,,Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen. De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, bovenbenen en armen." Op 13 en 14 oktober leggen de medewerkers van Haarstudio Capelli de klanten allemaal extra in de watten met een verwenarrangement.

Haarstudio Capelli is gevestigd aan de Suikerbakker 40a in Ermelo.