Afdrukken

Pranger wil iemand helpen die de hulp echt nodig heeft 

ERMELO - Personal trainer Olav Pranger is op zoek naar iemand die meer dan 150 kilo weegt en in 2018 meer dan de helft van zijn/ haar lichaamsgewicht wil verliezen. De ondernemer, die in 2012 starte met zijn lifestyle coachingsbedrijf Get Healthy, zoekt iemand die bereid is om keihard te trainen, gezond te eten en vooral ook met zichzelf aan het werk durft te gaan.

Pranger: ,,Ik zat 6 jaar geleden met ruim 20 kilo overgewicht op de bank toen Extreme Weight Loss met Chris Powell, de Amerikaanse versie van Obese, voorbij kwam op de televisie. Dat programma heeft mijn leven veranderd.” De lifestyle coache raakte geïnspireerd door een leeftijdsgenoot die meer dan 100 kilo verloor in één jaar. De 20 kilo die hij kwijt wilde leek ineens een peulenschil. Maar hij was nog meer onder de indruk van de manier waarop personal trainer Chris Powell het traject begeleidde. ,,Toen de aflevering af was voelde ik een vuurtje branden in mijn hart. Ik had mijn passie ontdekt. Ik ben keihard gaan trainen, gezond gaan eten en kwam erachter dat, hoe makkelijk het ook lijkt, afvallen en gezonder worden flink wat uitdagingen met zich meebrengt. Des te trotser was ik toen ik na heel veel vallen en opstaan eindelijk mijn streefgewicht wist te behalen én behouden!”

Leefstijl

Inmiddels heeft Pranger bij Get Healthy honderden mensen mogen helpen om hun leefstijl te veranderen en werkt hij dagelijks met mensen die sterker en fitter willen worden. ,,Maar eens in de zoveel tijd kriebelt het. Dan wil ik niets liever dan iemand die mijn hulp écht nodig heeft een helpende hand reiken en aan de slag gaan om samen een indrukwekkende ervaring op te doen die we nooit meer vergeten.” aldus Pranger. Zo organiseerde de Ermeloër tot twee maal toe met succes 'Overgewicht XXL'. Nu zoekt Pranger iemand die minimaal 150 kilo weegt. ,,Mijn ervaring is dat mensen die meer dan 150 kilo wegen op allerlei manieren in hun dagelijks leven beperkt worden. Hun overgewicht heeft dus vaak direct invloed op hun kwaliteit van leven. Daarnaast word het iedere kilo moeilijker om op eigen kracht te transformeren. Ik wil zeker weten dat ik iemand ga helpen die echt hulp nodig heeft.” 

Aanmelden

Meer informatie is hier te vinden. Mensen kunnen zich aanmelden tot en met 15 december 2017.