Afdrukken

 Geen lunch meer in de schenkerij

ERMELO – Na twaalf jaar komt er dan toch echt een einde aan de woon- en kadowinkel Buiten- en Binnengoed in Telgt. Het pand waar Buien en Binnengoed is gehuisvest, staat al enkele jaren te koop.

Hoewel het pand nog niet is verkocht, loopt de huurperiode voor ondernemers Margreeth Witting en Leyla Vlijm ten einde. Het is té onzeker om nog door te gaan terwijl ze weten dat het pand alsnog verkocht kan worden. De ondernemers hebben nog geen definitive einddatum, maar gaan alvast richting het einde door allerlei zaken op te ruimen. Zo bieden ze bijvoorbeeld 25 % korting op al hun artikelen. Daarnaast worden de openingstijden aangepast. De winkel is nu open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 9.00 uur -17.00 uur, Dat betekent dat ook Gera, Alice en Julia niet meer geregeld aanwezig zijn.

Lunch verdwijnt

In schenkerij Effe Zitten verdwijnt de lunch van de kaart, maar natuurlijk kunt men nog steeds bij terecht voor een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. De high tea is ook nog gewoon mogelijk en daarvoor kan men ook nog steeds reserveren. De reserveringen die al staan voor de dinsdag en woensdag gaan uiteraard gewoon door. Wie nog een kadobon heeft liggen, of iemand kent die er één heeft, dan wordt aangeraden deze binnenkort in te leveren. Niet echt vervelend met al die korting!

Outdoor kleding

Vanaf 19 april is een gedeelte van de winkel beschikbaar gesteld aan AJE Outdoor kleding. Een winkel voor hoeden, petten, shawls van Ierse wol, originele houtje touwtje jassen,Blundstone lederen laarsjes, prachtige lammycoats etc. Ook deze ondernemer geeft korting, alles met 50% korting. Uiteraard hopen Margreeth en Leyla hun klanten nog een tijdje van dienst te kunnen zijn. In september gaat Margreeth Witting verder met de Buiten en Binnengoed Workshops. Deze worden dan bij haar thuis aan de Horsterengweg georganiseerd. Maar daarover later meer.