Afdrukken

DVS’33 Ermelo en ’s Heeren Loo maatschappelijk partner

ERMELO - DVS’33 Ermelo en ’s Heeren Loo tekenden op maandag 23 april een intentieovereenkomst wat beide partijen tot maatschappelijk partner maakt. De voetbalclub en zorgorganisatie bieden, in onderlinge samenwerking, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een passende leerwerkplek op het terrein en in de gebouwen van DVS ’33 Ermelo.

Daarnaast heeft ’s Heeren Loo de mogelijkheid om voor deze doelgroep via het ondernemersnetwerk van de businessclub van DVS ’33 Ermelo passende (betaalde) banen te zoeken. ’s Heeren Loo heeft de ambitie om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt betekenisvol werk te bieden. Met DVS’33 Ermelo is een ambitieuze maatschappelijke partner gevonden om deze ambitie te verwezenlijken. Aart Goossensen, voorzitter DVS’33 Ermelo: ,,DVS is een ambitieuze club. Willen iedereen de beste mogelijkheden bieden, op en naast het veld. Ermelo is een echt zorgdorp en ik ben er trots op dat wij mensen op deze manier een kans kunnen bieden.”

Een band

Door de samenwerking krijgen meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen om zich te ontwikkelen, een bijdrage te leveren aan de maatschappij en erkenning en waardering te krijgen. ,,Ontzettend veel mensen hebben een band met zowel DVS als ’s Heeren Loo. Het is prachtig dat we door de samenwerking met de voetbalclub en de businessclub samen zorgen voor werk en netwerk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt,” aldus Rianne van Eijk, regiodirecteur ’s Heeren Loo. Gert Spijker, voorzitter van de businessclub, vulde aan: ,,Deze samenwerking is een logische stap. De band is er altijd geweest. We willen van alle kanten samen winnen.”