Afdrukken

Tweede culinaire festijn bijna van start

ERMELO - Na de succesvolle, uitverkochte eerste editie in november vorig jaar vindt over anderhalve week, op 7 april de tweede editie van Culibiken Ermelo plaats. Zes restaurant, zes gerechtjes en zes drankjes.

Tijdens deze smakelijke fietstocht door het centrum van Ermelo bezoeken de Culihoppers Speciaalbiercafé de Hazeburg, De Boterlap Ermelo, Van Sprang, Het Wapen van Ermelo, De Volksmond en Peacock’s. Men start bij het aangekruiste restaurant op de passe-partout om vervolgens de volgorde van de rest van de tocht zelf te bepalen. “Op die manier kom je telkens andere mensen tegen. Superleuk!”

Verkenningstocht

Tijdens de verkenningstocht krijgt men een gevarieerd aanbod aan gerechten voorgeschoteld gecombineerd met een bijpassend glaasje wijn, bier of fris. Ook aan de vegetariërs is gedacht. Henny Doppenberg, eigenaar van Culihoppen, geeft aan dat als het ergens druk is, je gewoon doorfietst naar de volgende locatie om later weer terug te keren. ,,Er is voldoende tijd want Culihoppen is van 12.00 tot 17.00 uur. En ik kan al verklappen: het menu ziet er veelbelovend uit.”

Genieten met vrienden en familie

Met deze tocht willen de organisatie en de zes deelnemende horecaconcepten hun Veluwse dorp Ermelo op een ongedwongen, sfeervolle wijze op de kaart zetten. ,,Hoe leuk is het niet om deze activiteit op een zondagmiddag samen met vrienden of familie te ondernemen? Een gezellige middag waarin je onder het genot van lekker eten en drinken heerlijk bijpraat.” De passe-partouts zijn nog een week bestelbaar via de website van Culihoppen.