Afdrukken

Nieuwe aanwinsten speciaal voor Paasbrunch

ERMELO – Wie van wijn houdt, mag de grote Lente Wijnproeverij van het Drankenkabinet niet missen. Op zaterdag 13 april staan de proeftafels van 15.00 uur tot 18.00 uur klaar en iedereen van harte welkom.

Eigenaresse Ilja Schouten heeft voor deze gelegenheid vijftig wijnen uitgekozen. ,,Daar zitten weer mooie, nieuwe aanwinsten bij,” aldus Schouten. Vakkundig personeel is tijdens de proeverij aanwezig om uitleg te geven over de diverse wijnen.

Speciale wijnen

Schouten: ,,We hebben een proeftafel rosé wijn. Er zijn een aantal bijzondere wijnen uit Italië van druifjes waar soms nog maar 100 hectare van staat aangeplant.” De Ermelose ondernemer is trots dat ze juist deze wijnen in haar winkel heeft. ,,Daarnaast is er ook aandacht voor biologische en biodynamische wijnen en de nieuwste trends in wijnland 'orange wines' en 'amforen wijn'.” Uiteraard geeft Schouten graag tips over de beste wijn die past bij de Paasbrunch.

Hoeve Kindergoed

Ilja Schouten zoekt graag de samenwerking. Ditmaal komt Hartger van Diest met lamsvlees van Hoeve Kindergoed, een echt streekproduct. Hij zal voor exclusieve versnaperingen zorgen die goed aansluiten bij de wijnen. Het is noodzakelijk om je aan te melden voor deze Lente Wijnproeverij. Dat kan in de winkel aan de Putterweg 36 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.