Afdrukken

Samenwerken leidt tot ontzorgen

ERMELO – Ruim veertig ondernemers in het Ermelose centrum binden de strijd aan tegen het Coronavirus door bij hun deur een desinfectiezuil te plaatsen. Stichting Centrummanagement Ermelo/Ermelo Buitenleven heeft in samenwerking met de gemeente en SaniService BV deze zuilen kunnen realiseren.

Want, eigenlijk is iedereen weer blij dat de consument het centrum weer weet te vinden, ze die ook mógen bezoeken na een lange tijd van afwezigheid door de Coronamaatregelen. Naast de eigen inwoners zijn er momenteel ook veel toeristen die Ermelo bezoeken en daarbij de winkels en terrassen goed weten te vinden. De verwacthing is dat er voorlopig nog maatregelen tegen Covid-19 moeten worden genomen. De Ermelose ondernemers hebben veel maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat bezoekers veilig hun onderneming kunnen bezoeken. Eén van deze maatregelen is om regelmatig de handen te desinfecteren, maar dan wel op een adequate en professionele manier. Daarom vindt het CentrumManagement, maar ook de gemeente dat dit goed geregeld moet worden en zijn faciliteren de ondernemers dan ook hierin.

Ontzorgen

Het Ermelose bedrijf SaniService BV levert hoogwaardige desinfectiezuilen en door een samenwerking met en financiële bijdrage van de gemeente als van het CentrumManagement konden er desinfectiezuilen worden aangeboden aan de ondernemers in het centrum. Ruim 40 ondernemers hebben hier gebruik van gemaakt en hebben inmiddels een desinfectiezuil geleverd gekregen. Het is goed om zo met elkaar ondernemers te kunnen ontzorgen.