Afdrukken

Inloophuis De Parasol en NMP Ermelo ontvangen geldbedrag

ERMELO – Eind november 2018 vierde Progressief Ermelo haar 25-jarig jubileum. De opbrengst van de verjaardagsgiften werden door de politieke partij geschonken aan twee Ermelose organisaties.

De twee organisatie, die PE zeer na aan het hart liggen, zijn uitgekozen omdat ze uitstekend passen bij de kernwaarden van Progressief Ermelo, namelijk Groen en Sociaal. Inloophuis de Parasol is de buurthuiskamer in Ermelo-West waar men zomaar binnen kunt lopen, voor een kopje koffie, om een praatje maken met buurtbewoners of een spelletje doen. Ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd. Het Inloophuis is gevestigd op Sportpark De Zanderij aan de Oude Telgterweg. Raadslid Alex Kleijnen en penningmeester PE Jan Betten overhandigden de enveloppe met inhoud vanmorgen tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Parasol.

NMP Ermelo

Het NMP, Natuur- en Milieu Platform Ermelo, bestaat al sinds de jaren ’90. In deze stichting zijn verschillende activiteiten op het gebied van natuur en milieu vertegenwoordigd. Volgens Progressief Ermelo vervult het NMP ook een prima rol als luis in de pels voor politiek en bestuur in Ermelo op het gebied van duurzaamheid, landschapsontwikkeling en aanverwante onderwerpen. Voorzitter Hans Ligtermoet en penningmeester Jan Betten zullen op 26 januari om 10 uur de gift aan de Stichting NMP overhandigen op haar locatie de Witte Heide aan Kerklaan 7.