Afdrukken

Natte en matige wedstrijd

ERMELO – Het regende en regende op de Sportlaan, echter geen doelpunten. Op een zeer natte zaterdag won DVS’33 Ermelo uiteindelijk de matige wedstrijd tegen SVV Scheveningen met 1-0.

De voetballers van SVV Scheveningen hadden twee gewonnen wedstrijden achter hun naam staan, dus de verwachtingen waren hoog gespannen. De matige wedstrijd, zonder al te veel hoogtepunten resulteerde ook nog in een verlies. In de laatste minuut zorgde de thuisploeg voor winst in Ermelo. De eerste helft begon de ploeg van John Blok voortvarend, maar kon dat niet volhouden. Daardoor werd het een saaie wedstrijd om naar te kijken.

Tien tegen tien

Na de thee werd het niet veel beter. Door een tweede gele kaart voor Kay Velda kregen de gasten overwicht door een ‘mannetje-meer’. Ze konden er echter geen gebruik van maken. Wel kregen de geelzwarten twee kansen wat echter niet resulteerde in doelpunten. Vijf minuten voor tijd schoot Tim Peters de bal tegen de lat waarbij de bal, volgens de Scheveningers én de scheidsrechter, achter de doellijn was geweest. Scheidsrechter Schaper besliste echter anders. In de laatste minuut van de reguliere speeltijd legde Jari de Jong, de doorgebroken Benjamin Roemeon neer. Scheids Schaper trok z’n tweede rode kaart en moest De Jong het veld verlaten. Maurice de Ruiter nam de vrije trap en schoot de bal hard achter keeper Jesper Leerdam: 1-0. In de extra tijd zetten de Scheveningers alles op alles, waarbij zelfs de keeper mee naar voren ging, maar het resulteerde niet meer in doelpunten. DVS’33 Ermelo mocht drie punten bijschrijven.