Afdrukken

A-selectie blijft grotendeels intact

ERMELO - DVS'33 Ermelo meldt dat de A-selectie komend seizoen grotendeels intact blijft. De afgelopen periode heeft de T.C. a.i. veel tijd geïnvesteerd in overleg met hoofdtrainer Bert van Hunenstijn en zijn er vele gesprekken gevoerd met de spelers.

Dit heeft er toe geleid dat op donderdagavond 8 februari een groot aantal spelers hun contract tekenden voor het aankomende seizoen. Met twee spelers is een overeenkomst voor twee seizoenen aangegaan en er zijn een aantal lopende contracten opengebroken en verlengd. De contractverlengingen passen binnen de doelstelling om de selectie zoveel mogelijk intact te houden en de kern waar mogelijk te versterken.

Geelzwart

Roald de Vries, Kay Velda, Haico Epe, Thodorie Velanas, Dean Bredewolt, Dennis Hollart, Mark Bouwman, Jordy van Selm, Yannick van Zwam, Coen Vloedgraven en Benjamin Roemeon tekenden voor een jaar bij. Zij spelen komend seizoen weer in het geelzwart. Ook Daniël van Warven tekende bij. Hij maakte onderdeel uit van het kampioenselftal in het seizoen 2014-2015 en verdiende daarmee een transfer naar Cambuur Leeuwarden. Na twee seizoenen keerde Daniël dit jaar weer terug bij de DVS. Zijn lopende contract tot en met het seizoen 2018/2019 is opengebroken en verlengd tot en met het seizoen 2019/2020.

Verlengd

Ook Jorran was onderdeel van het kampioenselftal in het seizoen 2014/2015. Behalve een uitstapje van één jaar bij FC Groningen doorliep Jorran de hele jeugdopleiding van DVS. Inmiddels is hij aan zijn vierde seizoen als A-selectiespeler bezig en zijn contract is opengebroken en verlengd tot en met het seizoen 2019/2020.
Een vijftal spelers zijn in het bezit van een doorlopend contract en ook zij maken volgend jaar onderdeel uit van ons vlaggenschip. Het betreft hier Paul Eppink, Maurice de Ruiter, Basil Camara, Lars Dekker en Mathijs van Dusschoten.

Twee seizoenen

De komst van IJsselmeervogels-spelers Christiaan van Hussen en Oktay Öztürk werd in een eerder stadium al bekend gemaakt. Beide spelers tekenden een contract voor twee seizoenen. Enige tijd terug werd bekend gemaakt dat Mike Ahrens en Gökhan Yasar DVS verlaten. Ook Lars van Wetering heeft laten weten volgend seizoen een nieuwe uitdaging aan te gaan en Niels Buijtenhuis stopt aan het einde van het seizoen met voetbal. Met de overige selectiespelers is de T.C. a.i. nog in gesprek.