Afdrukken

Publiek winnaar in Ermelose sporthal

ERMELO - Wat voorafgaand op papier een wedstrijd leek waar voor beide ploegen nog iets op het spel stond, bleek dit in de praktijk nauwelijks merkbaar. Dindoa had nog twee punten nodig om zich definitief veilig te spelen. Apollo zou zich met twee winstpunten aan de laatste strohalm kunnen vastklampen om niet te degraderen. Van deze spanning was echter weinig te voelen. Beide ploegen hielden elkaar tot 22-22 met luchtig spel goed in evenwicht. Een echte degradatiestrijd werd het niet.

De eerste helft begon Dindoa zeer sociaal: de eerste acht doelpunten werden netjes over alle spelers verdeeld. Apollo zette daar een paar fraaie treffers van grote afstand tegenover. De ruststand was met 18-15 licht in het voordeel van Dindoa. Bij 22-22 zette de thuisploeg een kleine versnelling in en met zeven scores op rij was de wedstrijd goeddeels beslist. De enige onzekerheid was nog welke eindstand er op het scorebord zou verschijnen. Beide ploegen spanden zich de laatste minuten in om hier een mooi rond getal van te maken. Met 40-30 was het publiek de grote winnaar van een faire wedstrijd.