Afdrukken

Muzinder brengt avondvullend programma

ERMELO - Na het succesvolle Spaanse concert ‘Tonadillas & Tapas’ vorig jaar in de Oude Kerk van Ermelo, is Muzinder op 21 oktober terug met 'Jidl mitn fidl’ :een avondvullend programma met Joodse muziek van verschillende genres.

Componiste/Gitariste Annette Kruisbrink schreef een Klezmer Suite die in zijn geheel te horen zal zijn. Ook hoort u sefardische muziek uit lang vervlogen tijden, twee prachtige Hebreeuwse liederen van Maurice Ravel en meer muziek van Joodse componisten. 

Musici

Muzinder is een podiumkunstcollectief uit de regio Zwolle, bestaande uit professionele musici. Het collectief staat voor (klassieke) muziek op hoog niveau en zoekt graag verbinding met andere kunstdisciplines zoals vertelkunst en theater.
De volgende musici werken mee aan het concert: Franka van Essen-zang, Isabelle doodhagen- viool, Eberdine van Breemen- klarinet , Annette Kruisbrink-gitaar en Myrthe van Hulst-cello. Kaarten kosten in de voorverkoop € 17,50,-/aan de kerk € 20,00. De entreeprijs is inclusief hapjes in de pauze en exclusief drankjes. Reserveren is aanbevolen, vanwege de catering en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-26658960. Het concert op 21 oktober begint om 20.00 uur in de Oude Kerk, Putterweg 16. Meer informatie over het ensemble op www.muzinder.nl