Afdrukken

‘Ontspannen, ontmoeten, bewegen en plezier maken’

ERMELO - Interactie Sportbedrijf Ermelo organiseert 16 en 17 januari de eerste wintergames van Ermelo, met als doel extra sport- en spelactiviteiten te verzorgen en jongeren te motiveren in beweging te komen. 

Wintergames is een gezamenlijk initiatief van de Krajicek Foundation, de Johan Cruyff Foundation en Sociaal Werk Nederland om jongeren tijdens deze donkere wintermaanden te motiveren om in beweging te komen. Interactie Sportbedrijf Ermelo komt daarom in actie voor de jeugd in de leeftijd van 13 tot en met 17 jaar. ,,’We organiseren op zaterdag 16 januari en zondag 17 januari diverse clinics zoals archery tag, geo caching, dans, boogschieten, bubbel voetbal en nog meer. De activiteiten staan in het teken van ontmoetingen, ontspannen, bewegen, plezier maken en veel positiviteit.’’

Onderzoek

Tijdens de coronapandemie krijgen jongeren vooral te horen wat er allemaal niet mag én niet kan. Uit onderzoek blijkt dat jongeren tijdens deze coronapandemie minder zijn gaan bewegen, vier op de vijf jongeren beweegt zelfs te weinig. Dankzij de wintergames hebben jongeren eindelijk weer iets om echt naar uit te kijken. Houd de website interactie-ermelo.nl/evenementen en social media kanalen in de gaten, hoe je je binnenkort kunt aanmelden voor de wintergames van Ermelo. Vanzelfsprekend houdt Interactie Sportbedrijf Ermelo zich aan alle huidige RIVM veiligheidsmaatregelen.