Afdrukken

Zorg op interactieve manier

ERMELO - Ermelose zorgorganisaties Zorggroep Noordwest-Veluwe, Materra, De Zaak van Ermelo, Bartimeus en ‘s Heeren Loo organiseren deze zomer een kunstroute voor jong en oud. Aan de hand van leuke en uitdagende quizvragen per kunstwerk worden de deelnemers meegenomen in een speurtocht waarbij men met het hele gezin op zoek kan gaan naar de kunstwerken in het centrum van Ermelo.

De initiatiefnemers organiseren de kunstroute met als thema ‘zorg’ om op een leuke interactieve manier aan Ermelo te laten zien wat voor prachtige dingen ze kunnen maken. De zorgorganisaties die regelmatig met elkaar samenwerken op het gebied van dagbesteding zouden samen een hele winkel kunnen vullen met schilderijen, keramiek, houtproducten, mozaïek, en handwerk.

Start

Cliënten en bewoners zullen de route op woensdag 14 juli om 11.00 officieel openen met een vrolijke optocht bij het VVV-kantoor. Daarbij zal ook wethouder Hans de Haan aanwezig zijn. Het VVV-kantoor is tevens het start- en eindpunt van de route, waar men gedurende de hele zomervakantie de quizvragen kan ophalen en na afloop kan inleveren. Na afloop van de route en het beantwoorden en inleveren van de vragen krijgen alle deelnemers een lekkere beloning.