Afdrukken

Bezoek de imker op Wijngaard Telgt

ERMELO - Ook dit jaar organiseert de VVV Ermelo bijen-wijnfietstochten in Ermelo. Het is een fietstocht door de mooiste stukjes natuur onder begeleiding van een gids. Vervolgens vertelt een imker alles over het houden van bijen.

Het is een tocht van ongeveer 12 kilometer. Onderweg wordt er een stop gemaakt bij Wijngaard Telgt. Hier is een imker aanwezig die als geen ander enthousiast kan vertellen over de bijen. Hij zal alle vragen graag beantwoorden. Tevens zal er ook iets verteld worden over de wijngaard en kan men een glaasje Ermelose wijn proeven. Voor kinderen is deze tocht een waar feest met natuurlijk als hoogtepunt het bezoek aan de imker en het zien van die vele bijen. Het is dan ook een geschikt uitje voor zowel jong als oud.

Reserveren

De fietstocht wordt gehouden op maandag 23 en 30 augustus en 6 september. Het vertrek is om 14.00 uur vanaf VVV Ermelo en de kosten zijn € 3,50 per persoon. Voor al deze activiteiten geldt dat reserveren verplicht is en dit kan bij VVV Ermelo aan de Stationsstraat 20, telefonisch op 0341-552200 of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. www.ermelobuitenleven.nl