Afdrukken

Schilder mee aan het langste schilderij 

ERMELO - Wie altijd al eens heeft willen schilderen op een unieke plek, de Ermelosche Heide, kan op zaterdag 28 augustus om 12.00 uur met schilder- of tekenspullen naar de schaapskooi van Ermelo komen. Met de grazende Veluwse heideschapen in de buurt gaan de deelnemers aan de slag.

Kunstenaars van STeK (Stichting Ermelo’s Kunstencollectief) komen deze middag helpen en kunnen je tips en informatie geven. Iedereen kan meedoen met dit schilderevenement en alle technieken zijn toegestaan. Deelname is gratis, maar aanmelden vooraf is nodig via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij je naam en leeftijd. Dit evenement kan veilig en ‘coronaproof’ georganiseerd worden; iedereen gaat op ruime afstand van elkaar zelfstandig aan de slag.

Langste schilderij bij de schaapskooi

Het is mogelijk voor publiek om te kijken naar de kunstwerken die gemaakt worden. Maar iedereen kan ook meewerken aan het langste schilderij van Schapedrift. Op het terras bij de schaapskooi leggen we een lange rol papier op een tafel en hier mag iedereen zijn of haar eigen creatieve stuk invullen. We zijn benieuwd hoe lang en mooi dit schilderij wordt. Na afloop worden alle kunstwerken verzameld en in oktober en november worden de schilder- en tekenwerken in het bezoekerscentrum tentoongesteld. Bij slecht weer wordt het evenement verplaatst naar zondag 29 augustus 2021. Zie ook www.schapedrift.nl.