Afdrukken

Op de step de Veluwe ontdekken

ERMELO - Van donderdag 30 september tot en met zaterdag 3 oktober organiseert Start2Step in samenwerking met VVV Ermelo de Veluwse Stepdagen. Er zijn drie themaroutes uitgezet van 20, 30 en 50 km.

Al jaren worden er de Veluwse fietsdagen georganiseerd, maar vanaf nu zijn er ook de Veluwse Stepdagen. Initiatiefnemers Bert Poelman en Ben Noorloos hebben verschillende routes uitgezet. Het vertrekpunt is vanaf de VVV Ermelo aan de Stationsstraat 20. Starten is mogelijk vanaf 9:00 uur. De kosten zijn € 3,75 per persoon. De route kan men steppen op de genoemde knooppunten. Er zijn drie verschillende themaroutes uitgezet. Zo is er de Zand en Bosroute. Deze gaat richting Nunspeet, Hierden en het Beekhuizerzand. Ook is er de Water, weide, bos en heide tocht. Deze gaat richting Drie, Krachtighuizen en Putten. De Verrassende veelzijdige Veluwe route gaat richting Staverden, Vierhouten en Harderwijk.
Aanmelden voor de Veluwse Stepdag(en) is niet verplicht. Voor vragen of aanmelden: 06-15055465 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..