Afdrukken

Internationale artiesten op Ermelose bodem

ERMELO - Na ruim 1,5 jaar wachten staat het internationale tourcircuit weer in de startblokken, een moment waar vol smacht naar is uitgekeken op camping In de Rimboe. Op 10 oktober vieren ze de herstart met het evenement Back To Live In De Rimboe: een bijzondere samenkomst van artiesten uit Amerika, Australië, Canada en Engeland, allemaal te zien op het intieme podium verstopt in de Ermelose bossen.

De oplettende muziekliefhebber heeft de afgelopen jaren de bijzondere gebeurtenissen op In De Rimboe al in het vizier gekregen. Onder het bewind van muziekfamilie Van der Meulen, de eigenaren van de camping, passeren veel grote talenten de revue. In de vorm van festivals, 'secret concerts', sessies op YouTube en nog veel meer worden talenten van over heel de wereld aan de Veluwe gepresenteerd.

Inspirerend

Na de aankondiging van de versoepelingen per 25 september bleken er plotseling mogelijkheden om op korte termijn weer artiesten te verwelkomen. In samenwerking met boekingskantoor Treetop Agency zijn alle zeilen bijgezet om het evenement op 10 oktober mogelijk te maken. Thijs van der Meulen, verantwoordelijk voor de evenementen op In De Rimboe: ,,Als muzikant is er niets zo inspirerend als het maken van connecties met andere muzikanten. Onze rustige plek in het bos is daar de ideale omgeving voor gebleken. Het is heel bijzonder dat we op deze manier weer van start kunnen gaan." Kijk voor alle informatie op de website.

Rondreizende artiesten

Simeon Pranger, oprichter van Treetop, sluit zich hierbij aan: ,,In de Rimboe verwelkomt al jaren onze rondreizende artiesten met open armen, voor velen is het echt een 'home away from home' geworden. Het is nog wat onwerkelijk dat dit over een paar weken gaat plaatsvinden, maar ik kan me geen betere plek voorstellen om na zo'n lange tijd weer samen te komen.

De line-up van Back To Live In De Rimboe bestaat uit: Matt Perriment (Engeland), BRETT NEWSKI (Amerika), Lucas Laufen (Australië) en The Secret Beach (Canada). Een beperkt aantal kaarten (€25 p.p.) is hier beschikbaar.