Afdrukken

Unieke mix van natuurbeleving en muziek

ERMELO - Aanstaande zaterdag 3 september is het Fête de la Nature van 10.00 -16.00 uur in en rond Natuurtuin Ermelo. De organisatoren bieden een unieke mix van natuurbeleving en muziek voor alle leeftijden.

Tussen 10.30 en 12.30 uur kan men genieten van saxofoon- en vioolmuziek van Estia en Marlinde de Wolf en van folkmuzikant Jos Jongeling. Tussen 13.30 en 15.00 uur treedt de muziekband B-Eagles op en zingen Jet Weigand en Anne Koster. Daarnaast is er een poffertjeskraam van 11.30 uur tot 13.00 uur. Er zijn informatiestands, rondleidingen, bezoek aan de bijenstal, wandelingen en een fietstocht.

Kabouterspeurtocht

Voor kinderen zijn er o.a. het kabouterpad en een kabouterspeurtocht. Het complete programma is te vinden op de websites en facebook-pagina’s van KNNV Noordwest veluwe en NMP Ermelo. De natuurtuin is te vinden tussen de Konijnenwal en de Zandkampweg, beide zandwegen ten westen van de Arendlaan. Toegang is gratis. Er is vrijwel geen parkeerruimte. Aanbevolen wordt om per fiets te komen of te parkeren bij de Balverszaal aan de Arendlaan.