Afdrukken

Springkussens en lasergames

ERMELO - Op zaterdag 12 augustus organiseert de VVV Ermelo het Ermelo’s Kinderfestival. Een evenement met heel veel verschillende activiteiten voor kinderen. Het festival zal plaatsvinden op diverse locaties, door het hele centrum.

Er zullen diversen sport- en spel activiteiten te doen zijn voor kinderen. Zo zijn de meest uiteenlopende attracties verspreid door het centrum. Denk hierbij aan een kinderboerderij, draaimolen, springkussens, stormbaan en kinderlasergamen waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Ook is er een mooie catwalk die klaar ligt voor Ermelosche modellen die er overheen mogen paraderen, de scouts zijn voortdurend op zoek naar kandidaten. Voorafgaande aan de modeshow zullen kinderen door visagistes in de watten worden gelegd. De modeshow wordt in samenwerking met diverse ondernemers gedaan, zodat de modellen in de mooiste creaties te bewonderen zijn.

Samenwerking

Kortom een uniek evenement wat speciaal op kinderen gericht is en waarbij het hele dorp in het teken staat van kinderactiviteiten! Dus kom naar het centrum van Ermelo op zaterdag 12 augustus. Het Kinderfestival vindt plaats tussen 11.00 en 16.30 uur en wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Centrummanagement Ermelo, museum Het Pakhuis en diverse ondernemers.
Een flyer met het volledige programma zal verkrijgbaar zijn bij de VVV.
Voor vragen kunt u altijd even bellen naar VVV Ermelo. tel: 0341-552200 of kijken op www.ermelobuitenleven.nl .