Afdrukken

Met medewerking van harpiste en zangeres Iris Kroes

ERMELO - Het Elspeets Mannen Ensemble geeft op zaterdag 16 december haar jaarlijkse kerstconcert in de Nieuwe Kerk aan de Horsterweg. Naast het mannenensemble zal dit jaar de bekende zangeres en harpiste Iris Kroes meewerken. 

Iris Kroes is in Nederland vooral bekend geworden als winnares van het televisieprogramma The Voice of Holland in 2012. Instrumentale medewerking wordt gegeven door René de Ruiter (orgel) en Henk van der Maten (vleugel). Het mannenensemble heeft weer een nieuw en afwisselend programma samengesteld met bekende en minder bekende kerstliederen. Tevens zullen er instrumentale intermezzi door de bovengenoemde musici worden uitgevoerd en is er ook ruimte voor samenzang. Het concert begint om 20.00 uur terwijl de kerk om 19.30 uur open gaat.

Voorverkoop

De toegangskaarten voor dit concert zijn in de voorverkoop voor € 10,00 te verkrijgen bij: Boekverkoopers Riemer & Walinga en Drogisterij Herba. Op de avond van het concert bedraagt de toegangsprijs € 15,00. (Kinderen t/m 12 jaar gratis). De toegangskaarten zijn ook te bestellen via: www.elspeetsmannenensemble.nl