Afdrukken

Drie maal drie topmusici tijdens Randmeerconcert

ERMELO Zaterdag 3 februari treedt in de Oude Kerk te Ermelo het Vermeer Trio op met drie klassieke pianotrio’s. Topstukken door topspelers.

Violist Tjeerd Top, cellist Johan van Iersel en pianist Jeroen Bal spelen het spannende ‘Geistertrio’ van Ludwig van Beethoven, het energieke trio op.63 van Robert Schumann en na de pauze het aangrijpende trio van Bedřich Smetana, waarin deze zijn hart lucht over het verlies van zijn dochtertje. De drie leden van het Koninklijk Concertgebouw Orkest hebben elkaar al jaren geleden gevonden om naast hun dagelijkse orkestwerk met enige regelmaat de mooiste muziek te spelen uit de literatuur voor pianotrio. Daar kunnen de bezoekers van deze bijzondere concertavond volop van meegenieten.
Het concert begint om 20.00 uur, maar het is raadzaam tijdig aanwezig te zijn in verband met de verwachte grote belangstelling. Kaartverkoop: bij voorkeur via de website. Voor wie hiertoe geen gelegenheid heeft, is het ook mogelijk telefonisch te reserveren en aan de kassa bij de ingang van de kerk te betalen.