Afdrukken

Maak kennis met de dynamische wereld van Groot Emaus

ERMELO - Op donderdag 15 maart is er een open dag op Groot Emaus. Speciaal in de Week van Zorg en Welzijn zet de organisatie op die dag tussen 09.30 en 14.30 uur de deuren open. Zo kunnen belangstellenden kennis maken met de dynamische wereld van Groot Emaus.

Collega’s en jongeren geven een rondleiding langs verschillende locaties. Zo kan men een kijkje nemen bij de afdeling Vrije Tijd, het Emaus College, een woning en een arbeidslocatie. Dit geeft een mooie indruk van Groot Emaus. Naast de rondleiding is het mogelijk om extra informatie te krijgen tijdens een markt. Wie op zoek is naar een baan in de zorg of gewoon nieuwsgierig is naar Groot Emaus is van harte welkom. 

Week van Zorg en Welzijn

De landelijke Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 12 t/m 17 maart 2018. Meer dan duizend zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe de zorg werkt. Groot Emaus doet dat op 15 maart. Het volledige programma, de mogelijkheid tot aanmelden en de exacte locatie: www.sheerenloo.nl/opendag