Afdrukken

Jaarmarkt, kleedjesmarkt en Eat 'N Beat

ERMELO - Op zaterdag 25 augustus sluit Ermelo de zomervakantie af met de Jaarmarkt en het Eat 'N Beat festival. Er is dus van alles te doen en voor elk wat wils. ,,Een schitterende combinatie dus!" zegt Ronnie Regeling vanuit de VVV Ermelo.

De VVV organiseert in samenwerking met het Centrummanagement Ermelo de Jaarmarkt. Daar zullen verschillende verenigingen en stichtingen zich in de aanloop naar het nieuwe seizoen presenteren. Ook lokale winkeliers participeren met marktkramen op deze markt. Daarnaast zijn er traditiegetrouw een aantal kramen met zelfgemaakte producten, zoals kaarten, groendecoraties en sieraden. ,,Vanwege dit aanbod wordt de Jaarmarkt ook vaak Kunst/Hobbymarkt genoemd," legt Regeling uit. ,,Voor wie zelf niet zo creatief is, is de markt een inspiratiebron voor leuke ideeën. En men kan natuurlijk ook leuke accessoires aanschaffen. Het is dus een heel andere soort markt als de Zomeravondbraderieën," zo meldt de organisator.

Kleedjesmarkt 

Voor kinderen is deze Jaarmarkt altijd een hoogtepunt. Er is voor hen namelijk een speciaal deel gereserveerd waar ze op een kleedje spulletjes mogen verkopen om zo een extra zakcentje te verdienen. Dit vindt plaats op het Raadhuisplein en in het eerste gedeelte van de Stationsstraat rond de Immanuelkerk. Tevens staat er op het Raadhuisplein een springkussen voor de kinderen, natuurlijk zijn de fonteinen ook aan, zodat kinderen zich ook naar hartenlust kunnen vermaken. Kinderen die hun spulletjes willen verkopen, kunnen zich melden bij de VVV. 

Loungen en eten

Op ’t Weitje wordt de vierde editie van Eat’n Beat gehouden. Overdag staat het festival in het teken van loungemuziek, lekker eten en drinken, genieten en relaxen. 's Avonds gaan ook de voetjes van de vloer. Verschillende Dj’s maken er een echt Ermelo’s feestje van! Het belooft tijdens het laatste weekend van de zomervakantie in deze regio dus weer een bruisende dag te worden. www.ermelobuitenleven.nl