Afdrukken

Muzikanten met Dwaze Tijd in theater

ERMELO – Op zaterdag 9 februari spelen Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal in theater De Dialoog. Heb je tijd voor het tijdloze spel van bandoneon en piano? Of heb je geen tijd te verliezen? Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal spelen met de tijd en nemen je mee naar gisteren, vandaag en morgen.

Verschaf jezelf een alibi, verzin een excuus om een avond lang te onthaasten en weg te dromen bij de klanken van toetsen en snaren, met een pauze geheel in Argentijnse stijl. De muziek van Juan Pablo Dobal en Carel Kraayenhof vindt zijn oorsprong in Argentijnse, Afrikaanse en Europese harmonieën en ritmes. De mannen blijven immer zoeken naar nieuwe klanken door deze voortdurend te combineren. Hun composities reflecteren de dwaze tijd waarin we leven, waarbij we nauwelijks tijd voor elkaar en onszelf lijken te hebben en waarin ook het klimaat en het weer ('tiempo' in het Spaans) snel veranderen. Kraayenhof en Dobal laten zich inspireren door deze thema’s in Dwaze Tijd - Tiempo loco. Laat je mobieltje thuis en kom tot rust. Laat dit duo je vanuit de haastige stad meevoeren naar de onmetelijke pampa, waar mens en dier nog alle tijd van de wereld hebben. Gun jezelf de tijd van je leven! De aanvang van de voorstelling is 20.15 uur en de toegangsprijs is € 18,00 (inclusief pauzedrankje).

Theaterdiner

Het is mogelijk om voor deze voorstelling een theaterdiner bij Restaurant Grand Café Peacock's te reserveren. De theaterdinerkaart kost € 22,50, dat is exclusief de prijs van de toegangskaart voor de voorstelling. Ook zonder de theaterdinerkaart kan men vóór de voorstelling terecht in het restaurant en gebruikmaken van de uitgebreide dinerkaart. Op vertoon van een toegangskaart voor de voorstelling van die avond krijgt men een korting van 10% op de gehele rekening. Mensen dienen wel van tevoren te reserveren en daarbij aan te geven dat men gebruik maakt van dit aanbod. Peacock's zorgt ervoor dat iedereen van het diner kan genieten en op tijd bij de voorstelling aanwezig zijn.

Kaarten

Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo. Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl