Afdrukken

Winnaars naar landelijke wedstrijden

ERMELO/ ZEEWOLDE - Scouting Irmin-Taweb wist afgelopen weekend de felbegeerde wisseltrofee te winnen tijdens de regionale Scoutingwedstrijden. De wedstrijd werd gespeeld op het scoutinglandgoed bij Zeewolde, dit jaar in het thema van de Steampunk. Er waren 23 deelnemende groepen uit de regio.

Team (s)Teampunk van Scouting Irmin-Taweb ging, na vorig jaar op de tweede plaats geëindigd te zijn, met de winst naar huis. Stef, Femke, Hugo, Sem, Ferdi, Tara en Roos hebben geweldig gepresteerd en zijn verdiend eerste geworden.

Opdrachten

Tijdens het weekend werden de groepjes scouts beoordeeld op het bouwen van een kampement, met geknoopte keuken, het lopen van een hike, het bereiden van eten en het uitvoeren van opdrachten en spellen. Ermelo was dit jaar vertegenwoordigd met vier Paroba’s, twee van de Alexandergroep en twee van de Irmin-Taweb. Samen met de Jan Wandelaar en de Alexandergroep mogen de winnaars dit jaar in het Pinksterweekend onze regio vertegenwoordigen op de Landelijke Scoutingwedstrijden in Baarn.