Afdrukken

Ermelose ondernemers presenteren zich 

ERMELO - Op zaterdag 20 april is er in het centrum van Ermelo de Paasmarkt. Ditmaal niet alleen met paashaas en paaseitjes, er is dit jaar ook een healthy fair.

Een aantal Ermelose ondernemers laten op het Pauwenplein zien wat er nodig is om gezond en lekker in je vel te zitten. Gezonde alternatieven voor zoetigheden of coaching op lifestyle, maar ook op het gebied van uiterlijke verzorging zijn Ermelose ondernemers vertegenwoordigd.

Letterschilder

De Paasmarkt, die plaatsvindt tussen 10.00 en 17.00 uur bevat natuurlijk ook standhouders met allerlei koopwaar, zowel commerciële standhouders als hobbyisten en verenigingen zijn vertegenwoordigd. ,,Zoals men gewend is in Ermelo, zijn er standhouders met streekproducten,” vertelt Ronnie Regeling, manager van de VVV Ermelo. ,,Ook komt er een letterschilder die ter plekke naamborden schildert. Ook de nodige plekken voor een hapje en drankje ontbreken zeker niet.

Drumble Dance

In winkelcentrum De Enk zijn speciale kinderactiviteiten. ‘s Middags kunnen belangstellenden ook meedoen aan workshops Drumble Dance. Daarnaast is er een draaiorgel en twee dames die gitaar spelen. Deze Paasmarkt wordt georganiseerd door de VVV Ermelo en het Centrummanagement Ermelo. De Healthy fair is een initiatief van Olav Pranger, eigenaar van Get Healthy. www.ermelobuitenleven.nl.