Afdrukken

Familievoorstelling van theatergroep Spiegel in Het Pakjeshuis 

ERMELO - Zaterdag opent Sinterklaas Het Pakjeshuis in Ermelo. Daar is voor de kinderen van alles te doen. Op de zaterdagmiddagen verzorgt theatergroep Spiegel in Het Pakjeshuis een familievoorstelling met Sint in de hoofdrol. Het wordt een voorstelling met sterallures. Dat geldt overigens niet voor Joppe, die het liefst gewoon thuis pakjesavond wil vieren.

In plaats daarvan moet hij met zijn moeder mee naar de televisiestudio waar zij werkt. Daar wordt een show opgenomen met ‘beroemde sterren’ die een act doen voor Sinterklaas. Helaas, Joppe is niet beroemd. En heeft geen talent vindt hijzelf. Hij zal dus in de kleedkamer moeten blijven. Geen Sinterklaasfeest voor hem dit jaar. Tijdens de opnames van de show gaat het heel erg mis. Beroemdheden komen niet opdagen of durven niet meer op te treden! Wordt alles nu afgelast of kan Joppe het nog oplossen?

Programma

‘Sint tussen de Sterren’ is een voorstelling voor families met kinderen van 3 tot 10 jaar over durf, jezelf zijn, krokodillen, vriendschap en Sinterklaas. De voorstelling wordt gespeeld op zaterdag 23 en zaterdag 30 november in Het Pakjeshuis aan het Molenaarsplein. Er is een voorstelling om 13.30 en 15.00 uur. Kaarten zijn telefonisch te reserveren via 0341-760777 of te bestellen via de website www.hetpakjeshuisermelo.nl. Daar is ook het gehele programma van Het Pakjeshuis te vinden.