Afdrukken

Proosten op een jubileumjaar

ERMELO - Op zaterdag 4 januari 2020 zal Chr. Harmonie Crescendo het nieuwe jaar muzikaal inluiden met een kort concert onder het genot van een hapje en een drankje. Voor Crescendo is 2020 een bijzonder jaar, omdat het orkest dan maar liefst 125 jaar bestaat! Een extra reden om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden. 

Het ‘Proost en Toast’-concert heeft de vorm van een borrelconcert. De ontmoeting tussen het orkest en de bezoekers staat centraal. Het orkest onder leiding van dirigent Ronald Slager speelt een enkele muziekstukken en ook Poco Crescendo, het opleidingsorkest onder leiding van Hilda Versluis, zal van zich laten horen. Tussendoor en na afloop is er tijd voor een praatje, hapje en een drankje en natuurlijk om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen.

Gratis

Het concert begint dit jaar om 16.00 uur om zo na het doen van de boodschappen gezellig even aanschuiven bij Crescendo. De toegang en consumpties zijn gratis. Iedereen is van harte welkom. Voor wie nog niet bekend is met Crescendo is dit dé manier om het orkest en haar leden te leren kennen. Het ‘Proost en Toast’ concert vindt plaats in de Nederlands Gereformeerde Kerk aan de Van Beekweg 15. De zaal gaat open om 15:30 uur. Meer informatie over Crescendo is te vinden op www.crescendo-ermelo.nl