Afdrukken

Folksessie gaan door in Harderwijk

ERMELO - Zondagmiddag 9 februari is de zevende, maar ook de laatste Folksessie in Het Wapen van Ermelo. De sessies trekken wel veel publiek, maar het is voor Sanjay Kowlesar van Het Wapen niet meer mogelijk om qua personele bezetting dit evenement verder te realiseren.

In verband met bedrijfsmatige overwegingen, lees personeelstekort, zijn Gini en Sanjay Kowlesar genoodzaakt om de Folksessies in Ermelo te stoppen. De afgelopen drie jaar hebben zij de gelegenheid geboden deze sessies om de maand te kunnene organiseren en houden bij Het Wapen van Ermelo. De laatste sessie op dit adres zal dan ook zondag 9 februari zijn. De start van de sessie is om 14.00 uur en de entree is gratis. Na zondag zullen per 1 maart de sessies in Harderwijk een vervolg krijgen in De Graaf van Gelre.

Plezier

‘Folk’ wordt bij deze sessies muzikaal vertaald in de breedste zin van het woord. Dus zowel folkmuziek uit Ierland als uit bijvoorbeeld Amerika, Afghanistan, Syrië of Frankrijk kan aan bod komen. Plezier in muziek staat voorop! De sessie vind plaats bij Het Wapen van Ermelo van 14.00 uur tot 17.00 uur. Voor meer informatie neem contact op met: Jos Jongeling, organisatie, 0341 559036, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).