Afdrukken

Startavond bij fysiotherapie Hokkeling&Huibers

ERMELO - Samen wandelen maakt fitter en vrolijker. Daarom start er begin april weer de wandeluitdaging Gezond Veluwe Challenge Ermelo 2020. Deze Challenge is bedoelt voor mensen met een chronische aandoening zoals COPD, diabetes of reuma.

Uiteraard zijn ook anderen die graag aan zijn of haar gezondheid wil werken van harte welkom om mee te wandelen. Want wandelen is leuk, ontspannend en gezond. Dit jaar wordt de derde Gezond Veluwe Challenge georganiseerd en het doel is om te trainen zodat men uiteindelijk 10.000 stappen kan lopen. De Challenge wordt georganiseerd door de Huisartsen coƶperatie Medicamus, Fysiopraktijk Hokkeling&Huibers en zorggroep FleGel. De wandelavond zijn op maandag- en woensdagavond en men start om 19:00 uur.

Rustig

Er is gekozen om rustig te starten, voor sommige mensen is 8 km lopen een kleinigheid, anderen moeten hiervoor trainen. De eerste weken loopt men ongeveer 3 a 4 km per avond en dit wordt langzaam uitgebouwd richting de 8 km. Deelname is gratis. Elke avond is er begeleiding van fysio, diƫtisten, beweegcoach en praktijkondersteuner. Bij interesse wordt men van harte uitgenodigd op maandag 2 maart 2020, aanvang: 20:00 uur bij Fysio praktijk Hokkeling & Huibers aan Badhuisweg 6.