Afdrukken

Prachtige lovesongs met thema: Love the one you’re with

 ERMELO _ Love the one you’re with. Deze gevleugelde uitspraak van Billy Preston vormt het thema voor de nieuwe show van The 70’s Unplugged. Op zaterdag 29 februari staan ze in het Ermelose theater.

Een theaterconcert met de mooiste lovesongs uit de 70’s vol prachtige popsongs die gaan over de liefde in de breedste zin van het woord. Met veel gevoel en enthousiasme zingen Vannessa Thuyns en Joost Dobbe hun versies van deze 70’s-klassiekers. Vaak verrassend, soms sentimenteel, maar altijd vol vuur en met respect voor het origineel. De ijzersterke band zorgt voor een muzikale sfeer waarin de songs het best tot hun recht komen. Love the one you’re with laat je de 70’s opnieuw beleven met de hits van bijvoorbeeld Crosby, Stills, Nash & Young, Fleetwood Mac, Joni Mitchell, Simon & Garfunkel, Bob Dylan, The Eagles, James Taylor, Linda Ronstadt en vele anderen. Getuige de vele uitverkochte zalen en laaiend enthousiaste publieksreacties heeft The 70’s Unplugged zich de afgelopen jaren bewezen als vaste waarde op de muziek- en theaterpodia. Love the one you’re with is daarom een show die je niet wilt missen! De aanvang van de voorstelling is 20.15 uur en de toegangsprijs is€ 19,00 (inclusief pauzedrankje).

Theaterdiner

Het is mogelijk om voor deze voorstelling een theaterdiner bij Restaurant Grand Café Peacock's te reserveren. De theaterdinerkaart kost € 22,50, dat is exclusief de prijs van de toegangskaart voor de voorstelling. Ook zonder de theaterdinerkaart kan men vóór de voorstelling terecht in het restaurant en gebruikmaken van de uitgebreide dinerkaart. Op vertoon van een toegangskaart voor de voorstelling van die avond krijgt men een korting van 10% op de gehele rekening. Mensen dienen wel van tevoren te reserveren en daarbij aan te geven dat men gebruik maakt van dit aanbod. Peacock's zorgt ervoor dat iedereen van het diner kan genieten en op tijd bij de voorstelling aanwezig zijn.

Kaarten

Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo. Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl