s.c. DeVeDo wederom te sterk voor Only Friends

ERMELO - Afgelopen zaterdag was de Ermelose vereniging s.c. DeVeDo in Sportcentrum Zanderij wederom te sterk voor het Amsterdamse Only Friends. Met 24 punten van Cher Korver de topscorer aan de kant van DeVeDo. Het was de derde keer dit seizoen dat de beide ploegen tegenover elkaar stonden.

DeVeDo begon sterk aan de wedstrijd en wist gelijk een voorsprong op te bouwen naar 10-0. Daarna ging de wedstrijd gelijk op en kwam de ploeg uit Amsterdam nog enigszins terug in de wedstrijd tot 14-8. Daarna brak er opnieuw een hele sterke fase aan van DeVeDo. Zo werd de ruststand uiteindelijk 35-14. De ploeg uit Ermelo toonde een sterke teamgeest en dat resulteerde in een aantal hele mooie aanvallen vanuit een verdediging. Het derde kwart werd uiteindelijk afgesloten met een ruime voorsprong van 54-26. DeVeDo liet de tegenstanders nauwelijks ruimte. De Ermelose rolstoelbasketballers bleven de controle houden. Ook het vierde kwart werd gewonnen en daarmee ging de winst van 76-46 naar DeVeDo. Mooi detail is dat de elf spelers van DeVeDo op het scoresheet stonden, wat onderstreept dat het volledige team kan terugkijken op een hele goede wedstrijd.