Afdrukken

Veel belangstelling voor woningen De Hooge Riet

ERMELO - Afgelopen woensdag gingen de eerste 38 woningen op De Hooge Riet in verkoop. De appartementen die worden gerealiseerd in het monument gaan op een later moment in verkoop. Ook dit keer koos Heijmans als gevolg van de corona-maatregelen voor een online start verkoop. Daar was veel belangstelling voor. Maar liefst 400 mensen volgden de uitzending.

In verkoop gingen 10 twee-onder-een-kapvilla’s en 28 tweelaagse terraswoningen. Met artist impressions en plattegronden werd een indruk gegeven van de nieuwbouw woningen die worden gerealiseerd in het historische park. Drone-beelden van de huidige situatie gingen vloeiend over in een impressie van de toekomstige situatie. De kijkers kregen zo een goed beeld van de woonomgeving in de nabije toekomst.

Inschrijving

Direct na de uitzending stroomden de eerste inschrijvingen voor beide woningtypen binnen. Met name de belangstelling voor de tweelaagse terraswoningen is groot. Het ontwerp dat – zo werd verteld in de uitzending – speciaal is afgestemd op de veelgehoorde wens van vitale senioren – blijkt een schot in de roos. De terraswoningen combineren het gemak en comfort van een appartement, maar hebben een terras op de begane grond dat doorloopt in de prachtige omgeving van het park. Dankzij de mogelijkheid om een huislift te laten installeren zijn de woningen levensloopbestendig. De inschrijftermijn voor zowel de terraswoningen als de twee-onder-een-kapvilla loopt tot 15 oktober. Terugkijken van de uitzending en downloaden van de brochures, prijslijsten en plattegronden kan via www.dehoogeriet.nl.