Informatie over verleden en toekomst

ERMELO – Op zaterdag 22 juni wordt het rijksmonument De Hooge Riet opengesteld voor publiek. Tijdens de openstelling worden bezoekers geïnformeerd over de plannen voor dit markant stukje Ermelo. 

Lees meer...

Grondwater moet zorgen voor beter binnenklimaat

ERMELO - De afgelopen dagen is er op de parkeerplaats achter het gemeentehuis in Ermelo gestart met de boorwerkzaamheden die nodig zijn voor de aanleg van een Warmte Koude Opslag. Warmte en kou wordt opgeslagen in een laag in de grond. Deze grondlaag ligt in dit geval op een diepte van 170 meter.

Lees meer...

 

Sportcoryfeeën wisselen van gedachten over toekomst

ERMELO - De voorbereidingen voor de bouw van het nieuwe sportcentrum zijn in volle gang. Wethouder Leo van der Velden heeft het initiatief genomen om plaatselijke sportcoryfeeën te betrekken bij het nieuwe sportcentrum. 

Lees meer...

Ermeloër ontvangt duizenden berichten van vrouwen om te daten

ERMELO - Ronald Bekema is blij dat de laatste aflevering van Married at First Sight geweest is. De Ermeloër stapte tijdens de eerste uitzending in het huwelijksbootje met de Goudse Monique de Haas. In korte tijd strandde dit tv-huwelijk. Married at First Sight is de afgelopen weken op RTL4 uitgezonden en elke aflevering trok meer dan een miljoen kijkers.

Lees meer...