Afdrukken

JAM biedt huiswerkbegeleiding op Rietschans College

ERMELO – Op vrijdag 15 april hebben het Ermelose Rietschans College en JAM Harderwijk een samenwerkingsovereenkomst getekend waarmee zij laten weten vanaf het nieuwe schooljaar 2016/2017 met elkaar in zee te gaan.

Sinds enkele jaren werken Sandra van Endschot en Eugene Braams van het Rietschans College uit Ermelo (respectievelijk adjunct-directeur en zorgcoördinator) en Jantine van Hunenstijn en Astrid de Bruin, beide eigenaar van JAM Harderwijk al samen. Vanaf 29 augustus 2016 gaat JAM nu in-company huiswerkbegeleiding geven aan leerlingen van het Rietschans College, maar ook aan leerlingen van andere scholen uit Ermelo en omstreken. Daarmee is JAM Ermelo een feit.

Cluster 4

Het Rietschans College biedt Voortgezet Speciaal Onderwijs: een cluster 4-school voor leerlingen met internaliserende problemen. Het heeft in Ermelo twee locaties waar leerlingen tussen de 12 en 20 jaar onderwijs volgen op het niveau kader, vmbo TL, havo en vwo. Leerlingen van deze school kunnen tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van de huiswerkbegeleiding van JAM. Eveneens zijn leerlingen van andere scholen welkom. Samen met hun team helpen Hunenstijn en De Bruin kinderen, jongeren en hun ouders op het gebied van Leren & Studeren, Gedrag & Ontwikkeling en Opvoedondersteuning.

Elk niveau

Medewerkers van JAM zijn dagelijks van 14.00 uur tot 18.00 uur te vinden in twee lokalen op de school aan de Dr. Van Dalelaan 66a. Veel leerlingen uit Ermelo en omstreken zijn al bekend met de werkwijze van JAM. Op het Rietschans College zullen zij op dezelfde manier als bij JAM, locatie Harderwijk en locatie Zeewolde, aan de slag kunnen. Elk kind krijgt een vaste contactpersoon vanuit JAM, die ouders wekelijks op de hoogte brengt via een verslag op de mail inclusief een duidelijke planning. Voor alle vakken op elk niveau wordt begeleiding aangeboden.

Opgeven

Kinderen kunnen alvast worden opgeven voor het volgen van huiswerkbegeleiding in het nieuwe schooljaar. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor vragen telefonisch contact opnemen met Jantine van Hunenstijn, 06-10520682 of Astrid de Bruin, 06-11083676. Meer informatie over JAM en haar diensten vindt u op www.jamharderwijk.nl