Afdrukken

Student zoekt sponsors

ERMELO – De zeventienjarige Jeroen Wolf doet voor de tweede keer mee aan het project 'Flevoland Fietst Tegen Kanker'. Dit project geeft scholieren een kans een unieke prestatie te leveren, voor zichzelf maar vooral ook voor anderen.

Ik doe dit om mij in te zetten voor de mensen die kanker hebben gehad, het nu hebben, er aan zijn overleden en zij die het misschien nog krijgen,” zegt de student. ,,Dit doe ik omdat ik heb gezien hoe mensen strijden tegen hun ziekte en ik wil nu graag met hun strijden tegen die ziekte.”

Alp d'Huez

Kanker is een ziekte die iedereen, direct of indirect, treft. Het is een genadeloze ziekte die vandaag de dag nog te veel mensen die in de bloei van hun leven zijn, het leven kost. Stichting Flevoland Fietst Tegen Kanker geeft scholieren de kans om op te staan tegen kanker. Dit door op 3 juni de Alpe d'Huez op te fietsen. ,,Daarom heb ik sponsors nodig,” zegt Wolf. Hij moet flink aan de bak en heeft hiervoor een crowdfundingspagina. De teller gaat al naar de driehonderd euro. ,,Maar dat moet nog om hoog,” besluit hij gedreven.