Afdrukken

Nieuw pand drie keer zo groot

ERMELO - Van Zaanen Telecom is met ingang van vandaag verhuisd naar een ander pand. Het grotere pand naast hem kwam leeg en Van Zaanen was wel toe aan uitbreiding. De officiële opening is op 30 oktober, maar de klant is nu al welkom.

,,Ik wilde zo kort mogelijk mijn zaak gesloten hebben, daarom hebben we met man en macht eind vorige week de nieuwe zaak aangepakt,’’ vertelt Christiaan van Zaanen. ,, Met als resultaat dat ik vandaag al open kan.’’ Zijn nieuwe pand op Stationsstraat 30d is drie keer zo groot en heeft twee keer zoveel winkelruimte. Van Zaanen: ,,Het mooie is dat ik nu een kantoor achter heb en een ruime keuken. En ik heb ruimte om met een klant even apart te zitten.’’

Gadgets

Van Zaanen Telecom is sinds 2000 gevestigd in Ermelo en levert diensten en producten op het gebied van vaste en mobiele telefonie. Van Zaanen: ,,Doordat we nu meer winkelruimte hebben, kunnen we meer het accent leggen op gadgets, zoals tablets en de smartwatch. Maar, ik ga de winkel niet helemaal vol zetten, hoor. Alleen langs de wanden en de twee displays in de winkel zelf. Want juist dat rustige geeft een mooi effect.’’ Van Zaanen Telecom blijft bij zijn vaste aangeboden diensten, maar gaat wel uitbreiden met alles-in-1-pakketten (telefonie, internet en televisie).