Vakblad TRED stelt lijst Beste schoenenwinkels op 

ERMELO - Leene Schoenen&Tassen is verkozen tot een van de vijftig beste schoenenwinkels van Nederland. Het vakblad TRED hield deze verkiezing voor de derde keer. Fabrikanten, leveranciers en agenten konden afgelopen maand stemmen op de winkels die zich volgens hen positief weten te onderscheiden.

Lees meer...

Ionut Matei beste barber

ERMELO - Dit weekend was de BarberSociety Live op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdag. Hét event waar Barbers & Herenkappers elkaar ontmoeten, kennis uitwisselen en inspiratie opdoen. Ook was er de battle, de strijd waarin Barbershop Nero weer hoge ogen scoorde.

Ionut Matei, werkzaam bij Nero Barbershop, werd Europese winnaar van de wedstrijd met drie topkapsels. De Ermelose barbershop van Nero de Boer werd tweede in de competitie van Nederland en België. ,,Het was een geweldige dag voor onze modellen, onze barbershop en in het bijzonder voor Ionut Matei,"vertel De Boer. ,,We willen iedereen bedanken die op ons heeft gestemd. Wij hebben de beste barbier van Europa in huis," zegt hij trots.

Eerste stap naar energiezuinig en duurzaam gemeentehuis

ERMELO - De eerste opdracht voor de herinrichting en verduurzaming van het gemeentehuis in Ermelo is gegund aan het Ermelose bedrijf Van Panhuis Bouw. Zij gaan de kozijnen en beglazing van het gemeentehuis vervangen. Na een uitvraag bij zes lokale/regionale en landelijke ondernemingen kwam Van Panhuis Bouw als beste uit de bus.

Lees meer...

Het Haarhuys geeft thuisgevoel

ERMELO - Een jaar geleden kreeg Wil de diagnose borstkanker. Dit werd ontdekt tijdens het reguliere bevolkingsonderzoek. ,,Dan zak je door de grond," vertelt ze. En op de Mamapolie bleek dat er ook uitzaaiingen waren in de lymfeklieren. ,,En dan ben je blij als je hoort dat je organen schoon zijn." Er volgde chemo en een borstbesparende operatie.

Lees meer...

Ermelose fietsenmaker brengt boek uit

ERMELO – Schakelen is de titel van het boek over de Ermelose fietsenmaker en oud-amateurwielrenner Leo Steijn (50). Dit boek beschrijft aan de hand van metaforen uit de wielrennerij de hoge toppen en diepe dalen van een man die volgens zijn artsen nog maar kort te leven had. 

Lees meer...

Naar Duits voorbeeld ontwikkeld

ERMELO - Een prachtige nieuwe, energieneutrale woonzorglocatie in het Oranjepark: het gaat gebeuren! Gisteren ondertekende het bouwteam dat betrokken is bij de bouw van deze gloednieuwe locatie van de Zorggroep in het Oranjepark, bestaande uit Zorggroep Noordwest-Veluwe, aannemer Van Wijnen Harderwijk, Paulus Electro en Installatiebedrijf Gijsbertsen, de aanneemovereenkomst.

Lees meer...

VeluweVis blij verrast door warme reacties

ERMELO - Fouzia Hadou van Fouzia’s Haarlijn en Dennis en Nienke van Veluwe Vis kregen vanmorgen van hun collega-ondernemers een aantal cadeaus aangeboden. Niet dat daarmee hun probleem is opgelost, maar het is wel een hart onder de riem. En dat was ook de bedoeling: waarin een dorp groot kan zijn.

Lees meer...