'Deze prijs is een kers op de taart'

ERMELO - Het ondernemersduo Arjen en Anne Swart van New York Pizza zijn Franchisenemer van het jaar geworden. Ook hebben ze de NPS award gewonnen voor New York Pizza Nijkerk. ,,Wij hadden in 2022 de hoogste klant beoordelingen van het land! Ermelo stond nog boven Nijkerk maar omdat wij pas zijn geopend in mei heeft die helaas de prijs niet gewonnen," aldus Anne Swart.

Lees meer...

Breng je stem uit in drie categorieën

ERMELO - Vandaag heeft de organisatie van de Winkelverkiezing 2023 de genomineerden bekend gemaakt. Door ruim 850 Ermeloërs zijn in totaal 49 winkels en/of ondernemers genomineerd. Vanaf zaterdag 27 mei kan iedereen weer stemmen via de button op Ermelo van NU. Dit kan in drie categorieën: de Beste Ondernemer, de Mooiste Winkel en de Meest Toegankelijke Winkel. Deze laatste categorie is dit jaar toegevoegd aan de verkiezing.

Lees meer...

Esther de Groot: 'Ermelo vertelt me waar behoefte aan is'

ERMELO - Ermelo is verrast met een nieuwe fashion & lifestyle winkel genaamd 2 Stories. Ondernemer Esther de Groot gooide op 6 mei 'gewoon' de deur van haar nieuwe zaak open. ,,Ik zei: Ermelo, ik ben er!" vertelt ze lachend. Haar sfeervolle winkel staat vol met bijzondere wenskaarten, cadeautjes, kleding, tassen en sieraden. 

Lees meer...

Feestbussen rijden langs horecagelegenheden 

ERMELO – De Ermelose horeca maakt zich weer op voor ‘Ermelo Live’ op vrijdag 26 mei. Ditmaal gaat het om de voorjaarseditie waaraan tien bands meedoen. ,,Na de zeer succesvolle najaarseditie van Ermelo Live vorig jaar, leek het ons als gezamenlijke Ermelose Horeca leuk om ook een voorjaarseditie te organiseren!” vertelt organisator Peter Wijntje enthousiast.

Lees meer...

Wenkbrauwen bepalend voor uitstraling

ERMELO - Wie op zoek is naar een wenkbrauwspecialist of permanente make-up, kan nu terecht bij Michelle van Middendorp. Zij is sinds vorige maand in Ermelo gevestigd. ,,Ogen en wenkbrauwen zijn bepalend voor de uitstraling van je gezicht,” vertelt de ondernemer. In haar salon Louise Brows and Beauty wil zij vooral de natuurlijke uitstraling van haar klanten versterken.

Lees meer...

Vijftig nieuwe wijnen te proeven

ERMELO - Aanstaande zaterdag, 13 mei is bij het Drankenkabinet weer de jaarlijkse Voorjaars Proeverij. Wat kunt u verwachten? Een uitgebreide selectie wijnen met heerlijke, nieuwe knisperende zomerse wijnen. Wijnen die in de prijzen zijn gevallen, spannende druiven, eigen import en dit keer ook veel aandacht voor biologisch, biodynamisch en orange wijnen en uiteraard veel rosé!

Lees meer...

'We zagen dit echt niet aankomen'

ERMELO – Feest in Harderwijk en teleurstelling in Ermelo. Dat is het gevolg van de uitreiking van de prestigieuze Michelinsterren. Restaurant de Basiliek met Yornie van Dijk als nieuwe eigenaar kreeg een ster. Michelin heeft 125 restaurants bekroond. Helaas moest Hotel Landgoed Het Roode Koper in Leuvenum haar ster inleveren. ,,Het is enorm schrikken,” reageert eigenaar Jon-Ivar Sörensen. ,,Teleurstelling is zacht uitgedrukt; we zagen dit echt niet aankomen.”

Lees meer...

Keurmerk voor inzet leefbaarheid in en rondom supermarkt 

ERMELO – PLUS Berntsen is onderscheiden met het Super Supermarkt Keurmerk (SSK). Ondernemer Sander Berntsen ontving het keurmerk op 13 april in aanwezigheid van Hugo Weidema, wethouder gemeente Ermelo. Het SSK is een keurmerk voor zelfstandige supermarktondernemers die zich bijzonder inzetten voor de leefbaarheid in en rondom hun supermarkt.

Lees meer...

Kringloopwinkel als voorbeeld voor andere ondernemers

ERMELO - Kringloopwinkel De Zaak van Ermelo staat in de top 10 van Nederland waar het gaat om de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) van TNO. Deze Ermelose organisatie is daarmee een voorbeeld voor andere ondernemers. De Zaak van Ermelo staat, na de audit, op de hoogste trede en behaalt zelfs het PSO 30+ certificaat.

Lees meer...

Onze passie voor gezondheid verspreiden door mensen in beweging te brengen

ERMELO - Open dag bij Instituut Jacob Cats, een initiatief om mensen in beweging te brengen. Zaterdag 22 april 2023 tussen 08:00 uur en 14:00 uur worden er verschillende bewegingsactiviteiten georganiseerd waar iedereen aan mee kan doen.

Lees meer...