Bedrijven op zoek naar vakmensen

ERMELO - Er is een grote behoefte aan goed en vakkundig opgeleide werknemers in de Transport & Logistiek branche. Het chauffeurstekort is een remmende factor op de groeiambities van veel transportbedrijven in de regio. Daarom hebben St. van den Brink Transport, Van de Brug Int. Tanktransport, Ploeger Logistics, NE DistriService, Landstede MBO, Kattenberg Verhuizingen en Van Buuren Opleidingen op 13 oktober voor de tweede keer een Banenfestival, dit keer in Ermelo.

Lees meer...

Kinderboekenweek extra dimensie bij vernieuwde Riemer&Walinga

ERMELO - Bij Riemer & Walinga Boekverkoopers was het de afgelopen dagen al drukker dan ooit. Niet alleen vanwege de Kinderboekenweek, ook omdat veel kinderen komen kijken naar de compleet nieuwe kinderboekenafdeling. 

Lees meer...

Golfbaan op landgoed Ullerberg volledig in bedrijf

ERMELO - Na een pre-opening van viereneenhalve maand is golfbaan The Links Valley op landgoed Ullerberg volledig in bedrijf. Woensdag 3 oktober is het nieuwe clubhuis inclusief brasserie en golfshop in gebruik genomen.

Lees meer...

Kom erbij tijdens de Kinderboekenweek

ERMELO - Riemer&Walinga Boekverkoopers start de Kinderboekenweek met een workshop op 3 oktober en een theatervoorstelling voor kinderen, een echte Brillekip productie, op 6 oktober. Het thema van de Kinderboekenweek 2018 is vriendschap, met het motto ‘Kom erbij!’

Lees meer...

Dienstverlener actief in bouw, groen en schoonmaak

ERMELO - Afgelopen zaterdag was de officiële opening van het nieuwe pand van Baron Dienstverlening in Ermelo. Het bedrijf gaf haar werknemers en klanten en vele andere belangstellenden de gelegenheid om de nieuwe werkplek aan de Watervalweg 143 te bezichtigen. Baron Dienstverlening is actief in bouw, groen en schoonmaak en werkt door heel Nederland.

Lees meer...

Team Fysiotherapiepraktijk Ermelo biedt totaalpakket

ERMELO - Vanaf volgende week komt Emmy Verbeek–van Rij het team van Fysiotherapiepraktijk Ermelo versterken met de specialisaties manuele therapie en handtherapie. Met deze aanvulling binnen de praktijk is het mogelijk om patiënten te voorzien van een totaal pakket aan behandelingen. Blessures worden binnen de praktijk aangepakt bij de kern van het probleem.

Lees meer...

Astrid en Geurt Jansen maken Ermelo en Omstreken nog mooier

ERMELO – Twintig jaar geleden namen Astrid en Geurt Jansen hun schilderswinkel, op de hoek van de Stationsstraat en de Horsterweg, onder handen om er een mooie speciaalzaak van te maken. Zaterdag  openen ze hun geheel vernieuwde winkel die zij vanuit een nieuwe concept gaan realiseren.

Lees meer...

Mo-Unique helpt mensen na bestraling 

ERMELO - Afgelopen week vertrokken twee Ermelose ondernemers, Monique de Boer en Cathalijne van Waaij naar Londen voor een speciale training. In Engeland leerden de dames alles over verzorgingsproducten voor mensen tijdens en na chemobehandelingen, hormoontherapieën en bestralingen. De Ermeloërs maakten nader kennis met de producten van het Engelse merk Jennifer YoungTM en willen dit terug in Nederland graag aanbieden.

Lees meer...