Barcompetitie in café De Molenaer

ERMELO – Op vrijdagavond 3 februari wordt er in café De Molenaer een 'Hot Dog eating contest' gehouden. De organisatie is in handen van ondernemers Jan Carel Schepenaar en Stief van Panhuis. Dit duo bijt de spits af in een ‘barcompetitie’. Het idee is dat de deelnemende teams een zo spetterend mogelijk feest organiseren. ,,We hebben gekozen voor een feest met een Amerikaans tintje,” vertelt Jan Carel Schepenaar.

Lees meer...

Tips op een rijtje

ERMELO - Als ondernemer wil je natuurlijk altijd doorgroeien. Om te kunnen groeien als bedrijf is het belangrijk dat je zal gaan investeren. Wellicht heb jij als Ermelose ondernemer nu dat punt bereikt dat er geïnvesteerd mag gaan worden, maar wat zijn slimme opties? Hieronder hebben we een aantal voorbeelden voor je op een rij gezet.

Lees meer...

Frisse wind door iconisch restaurant 

ERMELO/ APELDOORN – Horecaondernemers Gert Boonen en Jan-Andries van Bentum openen op 1 april Buitenplaats Het Loo. Op 1 januari werden de mannen eigenaar van restaurant Uddelermeer op de grens van Ermelo en Apeldoorn. Het restaurant en vooral de locatie kent een lange historie. ,,Dit jaar bestaat deze buitenplaats honderd jaar,” vertelt Jan-Andries van Bentum.

Lees meer...

Klanten kunnen terecht bij PLUS Leeuwerikstraat 

ERMELO - Op dinsdag 10 januari sluiten de deuren van PLUS Berntsen in het centrum. ,,Dan start de grote verbouwing in onze supermarkt," kondigt eigenaar Sander Berntsen aan. ,,Tegelijkertijd staan al onze medewerkers klaar voor onze klanten bij de PLUS aan de Leeuwerikstraat." De verbouwing duurt tot 1 februari. ,,En geen zorgen, wij bezorgen!"

Lees meer...

Ermelose onderneming scoort hoog in onderzoek 

ERMELO - St vd Brink scoort eerste positie in onderzoek naar 'Beste zakelijke dienstverleners' goederenvervoer. Ieder jaar doet MT/Sprout hier onderzoek naar. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Amsterdam Centre for Business Innovation en is gericht op het verzamelen van feedback van zakelijke beslissers over hun ervaringen met dienstverleners.

Lees meer...

Met Ermelokaalcheque loont het dubbel

ERMELO – ‘Wie jarig is trakteert!’ Die slogan paste vandaag bij de jarige ondernemer Sander Berntsen van PLUS Berntsen. Vanochtend 8:00 uur, de spanning was te snijden. Drie dames stonden namelijk klaar met winkelwagentjes om boodschappen te doen. Deze dames wonnen afgelopen zaterdag één minuut gratis winkelen.

Lees meer...

Meer dan 1000 deelnemers aan de Curling Cup Competitie

ERMELO - In een zinderende finale won gisteravond schildersbedrijf Van Buuren (JVT’06) de Baldé Curling Cup van de tweede finalist Van Zaanen Telecom op de ijsbaan van IJs in Ermelo op ‘t Weitje. Na vele avonden spannende, maar vooral gezellige voorrondes te hebben gespeeld, waren er uiteindelijk nog 18 van de 108 teams overgebleven.

Lees meer...