Mbo-studenten ontdekken tijdens stage het werkveld

ERMELO/ HARDERWIJK - Vorige week maakte SBB bekend dat Cor Remmers uit Ermelo verkozen is tot beste praktijkopleider voor mbo-studenten in de sector Handel. Mbo-studenten volgen het praktijkgedeelte van hun opleiding bij een door SBB erkend leerbedrijf. Remmers begeleidt de leerlingen op de werkvloer van Wuestman in Harderwijk.

Lees meer...

Ermelose ondernemer runt inmiddels vijf barbershops

ERMELO - Ondernemer Nero de Boer uit Ermelo is in de race voor de ANKO Ondernemers Award 2024. Hij neemt het op tegen Kim Martens en Mandy Pormes, eigenaren van Beichies in Utrecht en Barry en Marleen Bosman, eigenaren van Salon Bosman in Alkmaar. Dinsdag werd een filmpje gemaakt om de finalisten voor het voetlicht te brengen.

Lees meer...

Douchezaak: Bijna tien jaar expert in badkamers 

ERMELO – Wie droomt er niet van een badkamer die naast functioneel ook een weerspiegeling is van een persoonlijke stijl en smaak? Douchezaak in Ermelo maakt droombadkamers werkelijkheid! Of je nu gaat voor een stoere zwarte douchewand, een gedurfde roze wc, of juist een rustige en warme badkamerlook – Het team van Douchezaak helpt mensen graag verder om droombadkamers samen te stellen.

Lees meer...

Nieuwe tv-serie De Rijles

ERMELO/ PUTTEN - Instructeurs en leerlingen gaan op weg naar het felbegeerde rijbewijs tijdens het tv-programma De Rijles, uitgezonden door KRO-NCRV. In de serie worden tien rijscholen in Nederland gevolgd en is te zien hoe de instructeurs op geheel eigen wijze hun leerlingen door het verkeer loodsen. Rijinstructeur Arie van de Kamp doet mee aan dit nieuwe tv-programma van de KRO/NCRV. Natuurlijk gaat het over rijlessen. ,,We moesten eerst door de selectie en dat is gelukt!” zegt Van de Kamp enthousiast.

Lees meer...

Optimaliseer het proces

ERMELO/ REGIO - Je eerste bestellingen zijn binnen, maar wat nu? Een snel en eenvoudig verzendproces is erg belangrijk voor het succes van elke e-commerce onderneming. Het optimaliseren van dit proces verbetert niet alleen de snelheid en efficientie maar verhoogt ook de klanttevredenheid. Door het verpakken en verzenden van pakketten te stroomlijnen, verkort je de levertijden, minimaliseer je verzendkosten en reduceer je het risico op beschadigingen. Dit blog biedt waardevolle tips om je verzendproces efficiënter, sneller en goedkoper te maken.

Lees meer...

Gooi het roer om met Lifestyle Change

ERMELO - Doorbreek het uitstelgedrag, meld je nu aan en start met afvallen op 2 april met Lifestyle Change! Vorig jaar had 16 procent van de 20-plussers in Nederland ernstig overgewicht. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Dat is drie keer zoveel als zo’n veertig jaar geleden. Tijd om in actie te komen.

Lees meer...

Kinderkledingzaak verdwijnt uit de winkelstraat  

ERMELO – Ze sluit na 21 jaar de deuren van haar kinderkledingzaak That’s It. Ondernemer Ditty Jansen is teleurgesteld. Ze beleefde jaren lang plezier aan haar werk, de blije gezichten als kinderen hun nieuwe outfitjes hadden gevonden. That’s It verkoopt kleding van baby’s tot jongvolwassenen.

Lees meer...

Jouw Vloerenspecialist houdt Open Huis

ERMELO/ HARDERWIJK - Aan de Morsestraat 2c in Harderwijk heeft Robert Poolen zijn showroom geopend. ‘Jouw Vloerenspecialist’ toont hier een prachtige collectie PVC-, laminaat en houten vloeren. Robert Poolen werkt al jaren voor zichzelf en heeft een enorme expertise in het leggen en meten. Met de opening van de showroom maakt hij de stap van ‘vak’ naar 'bedrijf'.

Lees meer...

Elise en Marieke zoeken familiekiekjes

ERMELO - De boekenweek staat weer voor de deur. Het thema van de boekenweek 2024 is 'Bij ons in de familie'. Dit boekenfeest vindt plaats van 16 t/m 24 maart. Maar dat is niet alles, in de boekenweek ontvangt iedereen bij besteding van 15 euro aan Nederlandstalige (e-) boeken het Boekenweekgeschenk 'Gezinsverpakking' gratis. Dit boek is geschreven door de familie Chabot.

Lees meer...

SBI-code bepaalt of er een ontheffing kan worden gegeven

ERMELO – Sinds een jaar mogen supermarkten op zondag de deuren openen. De gemeenteraad besloot met 11 tegen 9 stemmen in te stemmen met het initiatiefvoorstel van Progressief Ermelo. Sindsdien zijn er enkele andere ondernemers die ook een ontheffing hebben aangevraagd. Zonder succes en dat lijkt op willekeur. Zeker omdat bijvoorbeeld Gastrovino De Bourgondiër wel een ontheffing heeft gekregen.

Lees meer...