Record aantal brouwerijen laten hun bieren proeven

 ERMELO - Veel mensen maken zich vandaag weer op voor het Bierfeest bij Burgbieren. De 22e editie begon gistermiddag, maar vandaag is het eigenlijke feest. Het is de organisatoren dit jaar eindelijk gelukt om de Putterweg af te mogen sluiten zodat er meer ruimte is voor de standhouders en bezoekers. 

Lees meer...

'Volop kansen in elektrotechniek'

 ERMELO - Je biedt een keurig salaris, mogelijkheden tot het volgen van opleidingen, hebt leuke opdrachtgevers en een prima werksfeer. En tóch blijkt het in de elektrotechnische branche verrekte lastig de juiste medewerkers te vinden. Zo ook voor Gerco Jansen van Jansen Elektro & Beveiliging. 
 


Lees meer...

Ondernemer wijzigt koers

ERMELO - Leo Steijn stuurt een andere richting in en daarom zoekt hij een enthousiaste ondernemer die Fiets Centraal over wil nemen. Steijn wil zelf graag in een warmer klimaat als gids/ coach met mensen door de natuur fietsen. Hij gaat zijn droom achterna. Wanneer? Als er een goede oplossing is voor zijn succesvolle formule Fiets Centraal waar hij vijf jaar geleden mee startte.

Lees meer...

'We houden van gouden eieren, maar vergeten de kip goed te verzorgen'

ERMELO - Met de zomervakantie in het vooruitzicht denken veel mensen aan genieten van ijs en cocktails. Dat genieten doet lifestylecoach Olav Pranger ook. Maar tegelijkertijd is hij volop bezig met het ontwikkelen van een nieuw aanbod. Vanuit Get Healthy biedt hij mensen al enkele jaren een levensveranderend concept aan. ,,En dat gaan we binnenkort ook online doen.” vertelt Pranger.

Lees meer...

Rust, reinheid en regelmaat in het Catshuys

ERMELO – Sinds 1 juli heeft Ermelo haar eigen Catshuys. Niet voor bewindslieden en ministers om te vergaderen en elkaar te ontmoeten, maar een exclusief kattenhotel. Er is plaats voor 43 katten die niet in hokken, maar in comfortabele kamers verblijven en een luxe behandeling krijgen.

Lees meer...

Brasserie wint Terras Top 100 2017

STAVERDEN - Brasserie Staverden is door het vakblad Misset Horeca uitgeroepen tot het beste terras van Nederland. Dat is vandaag bekend gemaakt. ‘Het fraaie terras van Staverden, gelegen in de kleinste stad van de Benelux heeft zowel de mystery visitors, de vakjury áls de hoofdjury omver geblazen’, zo meldt het vakblad.

Lees meer...