Opbrengst bestemd voor Mercy Ships Holland

ERMELO - De Kerstpostactie Ermelo gaat vrijdag 8 december weer van start. Voor het vijfde jaar op rij kunnen kerstkaarten voor heel Nederland ingeleverd worden in de postbussen. Dit jaar is de opbrengst bestemd voor Mercy Ships Holland. Deze christelijke organisatie vaart met een ziekenhuisboot naar de allerarmste landen van de wereld. Kinderen en volwassenen krijgen medische hulp en er wordt personeel opgeleid om mensen op langere termijn te kunnen behandelen.

Lees meer...

Etos blijft in Stationsstraat

ERMELO - Het wordt een bijzondere decembermaand bij Etos aan de Ermelose Stationsstraat. Ondernemers Jaap en Henny van Slooten vieren deze feestmaand voor de laatste keer met hun klanten. Na 44 jaar in het drogisterijvak te hebben gezeten gaat het echtpaar in 2018 met pensioen. ,,Ook namens al onze medewerkers nodigen wij klanten uit om vooral nu nog onze winkel te bezoeken. Het wordt extra gezellig,” aldus Jaap van Slooten.

Lees meer...

Pranger wil iemand helpen die de hulp echt nodig heeft 

ERMELO - Personal trainer Olav Pranger is op zoek naar iemand die meer dan 150 kilo weegt en in 2018 meer dan de helft van zijn/ haar lichaamsgewicht wil verliezen. De ondernemer, die in 2012 starte met zijn lifestyle coachingsbedrijf Get Healthy, zoekt iemand die bereid is om keihard te trainen, gezond te eten en vooral ook met zichzelf aan het werk durft te gaan.

Lees meer...

Banketfabriek Ceress Foods Bakery failliet

ERMELO – Na het faillissement en de overname van Banketfabriek Het Sluisje aan de Herderlaan in oktober 2016 door Ceress Foods Bakery BV uit Harlingen, is er vorige week weer een faillissement over de fabriek uitgesproken. Betrokkenen hopen op een doorstart. 

Lees meer...

Lokale transportondernemers op zoek naar lokaal personeel

ERMELO - Zes lokale ondernemers in de Transport & Logistiek branche lanceren samen met de Diamant van Midden-Nederland, in de maanden december en januari de actie ‘op stap met een chauffeur’. Met deze actie willen zij vakkundig opgeleide werknemers uit de regio Noord-Veluwe aantrekken.

Lees meer...

Jubilerende ondernemer ontvangt wapenbord

ERMELO – Leene schoenen & tassen is sinds vanmiddag Hofleverancier. De Koning heeft het recht verleend tot het voeren van het Koninklijk Wapen met de toevoeging ‘bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’. Dit predicaat kan worden toegekend aan kleine en middelgrote bedrijven met een regionale uitstraling. Deze bedrijven moeten tenminste 100 jaar bestaan en een onberispelijke reputatie hebben.

Lees meer...

'Keuzevrijheid door lobby Recron en Veron'

ERMELO - Dat een goede breedbandverbinding voor recreatieparken, eigenaren van recreatiewoningen en de bewoners of recreanten van vakantiehuisjes van groot belang is, dat staat voor iedereen als een paal boven water. Dat meldt ook Hartger van Diest, voorzitter van de Veron (Verenigde RecreatieOndernemers). Gasten vragen om snel internet, maar ook recreatieondernemers zijn op veel fronten afhankelijk van internetverbindingen.

Lees meer...

Ermelose jurist beweegt met ontwikkelingen mee

ERMELO - Vijf jaar geleden begon Arwin Mulderij zijn eigen bedrijf. De jurist en incassospecialist is gevestigd aan de Putterweg 6 in Ermelo. In dit kantoor wil hij de drempel graag zo laag mogelijk houden. Daarom is er iedere dinsdag tussen 9 en 10 uur gratis inloopspreekuur voor mensen met een praktische vraag over een juridisch onderwerp of over een openstaande rekening of schuld.

Lees meer...