ANKO strijdt voor eerlijke concurrentie

ERMELO/ REGIO - Nederland telt momenteel een recordaantal kapperszaken. Maar het aantal mensen dat als kapper werkt nam de afgelopen tien jaar echter niet toe. Bijna de helft van alle kappers is overigens zelfstandig ondernemer. Dat meldt het CBS vandaag op basis van nieuwe analyses. Ook in Ermelo zijn er heel veel kappers.

Lees meer...

Lustrum De Boer vol hoogtepunten

ERMELO - Vijf jaar geleden begon Nero de Boer zijn Barbershop. Hij had toen niet kunnen voorzien wat er allemaal op zijn pad zou komen. De Ermelose barber breidde uit met een tweede zaak in Ermelo. Maar belangrijker nog hij gebruikte zijn talent voor anderen. Nog dagelijks denkt hij terug aan de actie op Lesbos waar hij barbers in Kara Tepe trainde en jonge mensen opleidde tot nieuwe barbers.

Lees meer...

Pauline Broekema te gast bij Riemer&Walinga

ERMELO - Op dinsdag 4 december is van 15.00- 18.00 uur NOS journalist en schrijver Pauline Broekema te gast bij boekhandel Riemer en Walinga in Ermelo om haar nieuwe boek Het uiterste der zee te signeren en haar lezers te ontmoeten en met ze van gedachten te wisselen.

Lees meer...

Het Roode Koper trots op chef Dennis van den Beld

ERMELO – Tijdens het grootste kookwedstrijd ter wereld, de Villeroy et Boch Culinary World Cup, veroverde het Nederlands Kookteam afgelopen zondag een zilveren en woensdag een bronzen medaille in Luxemburg. Een van de deelnemende chefs is Dennis van den Beld van Het Roode Koper. 

Lees meer...

‘Trouwe klanten gaan unieke winkel missen’

ERMELO – De modeketen Tender Women is failliet. Vanmorgen werd om 11.00 uur in opdracht van de eigenaar de Ermelose modezaak op slot gedaan. Tender Women is een damesmodeketen die nog bestond uit vier winkels.

Lees meer...

Nieuw restaurant Hop Pannenkoek Hop

ERMELO - Woensdag 28 november opent horeca-ondernemer Nikus Ligtermoet zijn nieuwe pannenkoekenhuis in Ermelo. Trots presenteert hij de pannenkoekencarrousel waar hij massa’s pannenkoeken op kan bakken. ,,Dit heeft Ermelo nog niet,” zegt hij trots.

Lees meer...

Wie jarig is trakteert. HiziHair ook!

ERMELO – Afgelopen maand was HiziHair franchisenemer Gert Koelewijn, twintig jaar verbonden aan deze landelijke keten. Koelewijn begon in 2002 in Ermelo. HiziHair startte 35 jaar geleden met één vestiging en heeft er momenteel zo’n 65.

Lees meer...