Afdrukken

Modewinkel sluit de deuren

ERMELO - Veel klanten van de modieuze modezaak Moda Donna e Si schrokken enorm toen ze afgelopen dagen ‘Opheffingsuitverkoop’ op de etalage zagen staan. Ook volgers op Facebook zagen dit voorbij komen.

Voor veel mensen was dit een opmerkelijk bericht. Immers, op 23 maart werd er nog een succesvolle Fashionshow gehouden waar de modellen de nieuwste lente- en zomertrends lieten zien. Zoals gebruikelijk waren er ook bij deze modeshow veel (vaste) klanten aanwezig. Dat eigenaresse van Moda Donna e Si, Jantien van de Groep heeft besloten te stoppen, is voor veel mensen, inclusief haar personeel, een schok. Vooral omdat het zo plotseling werd aangekondigd. ,,Het klopt, we gaan sluiten. Jantien heeft besloten niet verder te gaan,’’ vertelt een van de medewerkers. Verder wil hij niets zeggen en verwijst naar Jantien van de Groep. De klanten zijn verbaasd en teleurgesteld getuige de reacties op Facebook: ‘Wat zonde’, ‘Een gemis voor Ermelo’, ‘Wat een naar bericht’ en ‘Weer verdwijnt er een winkel uit Ermelo’.

Leegverkoop

Jantien van de Groep betreurt het enorm. ,,Met heel veel plezier heb ik jarenlang mijn winkel in Ermelo gedraaid." In januari 2010 nam Van de Groep de herenkledingzaak Romijn over. De zaak is vanaf dat moment verder gegaan onder de naam Moda Donna e Si. Naast kleding kon men ook terecht voor sieraden, accesoires, cosmetica en huidverzorging- en make-up. ,,We gaan leegverkopen. De nieuwste collectie hangt nu met 20% korting in de rekken."