Afdrukken

BusinessClub organiseert BusinessBeurs

ERMELO - Onder het motto ‘Samen Winnen’ organiseert de Business Club van DVS’33 Ermelo op woensdag 17 mei een Businessbeurs. In en rond de kantine op het sportpark zullen tal van sponsoren zich presenteren.

De BusinessClub van DVS’33 is een grote netwerkclub. Het netwerken gebeurt nu al in de derde helft van de voetbalwedstrijd, maar op 17 mei wil men met een echte bedrijfsbeurs laten zien wat sponsoren allemaal in huis hebben. De beurs is dan ook bedoeld voor (potentiële) sponsoren en het lokale bedrijfsleven. ,,Iedereen is van harte welkom,” zegt mede-organisator Tineke Weeren. Het is de eerste keer dat dit evenement wordt georganiseerd. ,,Bonnie Wopereis liep al een poosje met dit idee,” vertelt Weeren. ,,Dan moet je kijken wanneer het in het programma past. Het is erg leuk om op deze manier iets te kunnen doen richting onze sponsoren.” Het aantal aanmeldingen is inmiddels de dertig gepasseerd en de organisatie gaat er vanuit de vijftig wel te halen.

Sponsoren

Bedrijven kunnen op 17 mei meer van zichzelf laten zien. De organisatoren pakken het professioneel aan. ,,We hebben hulp van Heléne Roskam die enorm veel beurservaring heeft.” Tegelijkertijd noemt Gert Spijker de bedrijven op die zich met buitenactiviteiten willen promoten: onder anderen Telstar Surfclub, SOS Events, VDB Recreatiegroep, Dorhout Mees en het Klimbos. De BusinessClub heeft inmiddels 225 sponsoren en kan zichzelf daarmee tot de grootste, actieve, zakelijke netwerkclubs van de regio rekenen. Hierbij hoort ook een digitaal platform dat enkele weken geleden gelanceerd is. ,,Zo is iedereen direct vindbaar, om waar mogelijk, als collega-sponsors elkaar het zakelijke 'balletje toe te spelen' en elkaar in de ambiance van de BusinessLounge te ontmoeten tijden en na de wedstrijden van de geel-zwarte formatie,” vertelt Spijker. ,,We realiseren ons dat er naast zo’n digitaal platform regelmatig face to face contact moet zijn. Fysiek contact in de BusinessLounge blijft toch wel het leukste!”

Teamprestatie

Naast de buitenactiviteiten komt er in de kantine een sfeervolle beurs met standhouders. Komende weken worden er relatiekaarten uitgedeeld. Hier zit ook een verloting aan vast. Onder de standhouders wordt een bedrijfsfilm verloot. ,,We spreken hier altijd van een teamprestatie bij de BusinessClub,” aldus Weeren. Ze hoopt dan ook dat er veel nieuwe contacten worden gelegd. ,,En als het voor de sponsoren goed is, is dat indirect natuurlijk ook voor de club goed.” Aanmelden voor de beurs kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.